یزد پورتال
04 اسفند 1401 - 12:20

کمبود 600 مشاور تربیتی در مدارس استان یزد

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش یزد با بیان این‌که فرآیند دانش‌آموز محوری و برنامه‌ریزی مشارکتی از اولویت‌های اجرایی این معاونت است، گفت: استان یزد در حوزه مشاور تربیتی 600 مشاور کم دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، حسن عبدالهیان بهابادی پیش از ظهر امروز در نشست خبری که به منظور اعلام برنامه های هفته تعلیم و تربیت برگزار شد، اظهار کرد: این هفته هرساله از ۱۴ اسفند هفته تعلیم وتربیت آغاز می‌شود و شعار امسال این هفته «تربیت همیشه و همه جا» تعیین شده است.

وی شعار امسال را رویکرد دولت سیزدهم در حوزه تربیت دانست و افزود: گردهمایی مربیان، مشاوران و معاونین تربیتی استان، تجلیل از والدین فعال تربیتی، دیدار با خانواده شهدای علوم تربیتی، دیدار با امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان، افتتاح دارالقران ناحیه دو، نشست دانشجویان پرورشی، افتتاح دبیرخانه کشوری فعالیت‌های شورای دانش‌آموزی، غبارروبی قبور شهدا و تجلیل از فعالین تربیتی در نماز جمعه استان از جمله برنامه‌های تدوین شده و در دستور کار آموزش و پرورش استان یزد در هفته تربیتی است.

معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش یزد افتتاح کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان با حضور ۹۰۰ ناشر کشور را از جمله برنامه‌های شاخص استان یزد در هفته تربیتی است، گفت: در این هفته جشنواره‌های مختلف فرهنگی، هنری، سرود و تئاتر نیز برگزار می‌شود.

عبدالهیان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که پرورش یکی از مهمترین و اولویت‌های اجرایی دولت سیزدهم است، تصریح کرد: تقویت نگاه بخشی به فرابخشی و منطقه‌ای، توجه به فعالیت‌های فرآیندی، توجه به نقش حداکثری معلم و توجه به فرصت‌های موجود در فضای مجازی از جمله عناوین چرخشی سیاست‌های تربیتی و پرورشی در دولت سیزدهم است.

وی استفاده از  شیوه تئاتر درسی را یکی از رویکردهای موثر آموزش و پرورش برای تقویت تربیت دانش‌آموزان دانست و بیان کرد:  این مهم در یزد اجرا می شود و سعی داریم برابر دستورالعمل ابلاغ شده، فرآیند دانش‌آموز محوری و برنامه‌ریزی مشارکتی را در اولویت اجرایی خود قرار دهیم.

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان یزد با بیان این‌که در حال حاضر ۱۱۸۸ مشاور، معلم و مربی در مدارس استان یزد فعالیت دارند، گفت: استان یزد ۶۰۰ مشاور تربیتی کم داریم.

عبدالهیان فضاهای پرورشی استان یزد را ۷۳ مورد دانست و بیان کرد: فرآیند مشاوره دانش‌آموزی استان یزد در ۱۴ مرکز تخصصی ارائه می‌شود.

وی برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت را یکی از اولویت‌های اجرایی معاونت پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد دانست و خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۱۲ هزار دانش‌آموز استان یزد در اردوهای راهیان پیشرفت شرکت کردند.

محمدعلی‌ نژادحسینیان، مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نسیم برابر آموزشی استان یزد نیز در این جلسه، گفت: بی‌عدالتی و شکاف آموزشی ناشی از سوء مدیریت‌های انجام شده در ادوار گذشته، از جمله مهمترین دغدغه  موجود اداره کل یزد و وزارت آموزش و پرورش است.

وی افزود: قرارگاه جهادی عدالت تربیتی با مدیریت مسئولان ارشد نظام و دولت سیزدهم تشکیل شده و کم کردن شکاف آموزشی و عدالت آموزشی را در اولویت اجرایی خود قرار داده است.

نژادحسینیان جهاد آموزشی در مناطق کم برخوردار را مهمترین مأموریت این قرارگاه دانست و بیان کرد: این مهم با هدف رسیدن به سند تحول آموزش و پرورش در دستور کار است.

پایان پیام/الف

منبع: فارس
شناسه خبر: 1052422

مهمترین اخبار یزد: