تاثیر تغذیه سالم و طب ایرانی در کاهش اثرات آلودگی هوا بر بدن انسان
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: بسیاری از مواد غذایی سبب جذب عناصر مضر هوای آلوده و دفع آن از بدن میشوند.
نقیایی گفت: بسیاری از میوهها و مرکبات حاوی ویتامین C شامل توت فرنگی، کیوی، اسفناج، کرفس و جعفری باعث کاهش تاثیر هوای ناسالم بر بدن انسان میشوند.
او می گوید: موادغذایی دارای ویتامین E شامل جوانه گندم و روغنهایی که با این ویتامین غنی میشوند نیز در کاهش اثرات هوای آلوده بر سلامت ...