شهردار یزد با بیان اینکه متأسفانه از سال 90 تا 1401 هیچ اقدامی در خصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی انجام شده و دولت هیچ سهمی نداده است، گفت: اگر مجوز قانونی صادر شود شهرداریها میتوانند خودروهای مورد نیاز ناوگان حمل و نقل عمومی کشور را وارد کنند و برای این مهم فقط مجوز قانونی میخواهیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، ابوالقاسم محیالدینی پیش از ظهر امروز در نشست خبری خود که بعد از یک سال برگزار شد، خصوص مدیریت یکپارچه شهری اظهار کرد: با گسترش شهرها و توسعه خدمات شهری مراکز و سازمانهای متعددی برای تسریع در ارائه امور تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه قانونی در کشور برای مدیریت یکپارچه وجود ندارد، افزود: به نظر میرسد یکی از دلایل تصویب نشدن طرح های مدیریت یکپارچه شهری، علاقه مدیران به بروکراسی اداری است.
شهردار یزد در ادامه با بیان اینکه شهرداری ۲۳ خدمت مختلف را به مردم ارائه میکند که در قانون به عهده آن سپرده نشده است، گفت: طرح حکمرانی مردمی از جمله برنامههای در دستور کار است که باید با در نظر گرفتن بسیاری از موضوعات شهری تصویب و ابلاغ شود.
محیالدینی با بیان اینکه شبکه فاضلاب یزد دچار فرسودگی شدید است، تصریح کرد: شبکه آب یزد به ایجاد ۱۷۰ کیلومتر رینگ شهری جدید و با کیفیت نیاز دارد.
وی در خصوص مسائل ترافیکی نیز خاطرنشان کرد: امسال برنامه ویژهای برای ساخت پارکینگهای عمومی داریم و قرار است این مهم در پنج منطقه شهری ایجاد شود.
شهردار یزد در مورد ناوگان حمل و نقل شهری هم اظهار کرد: متأسفانه از سال ۹۰ تا ۱۴۰۱ هیچ اقدامی در خصوص نوسازی ناوگان انجام شده و دولت هیچ سهمی نداده است.
محیالدینی با بیان اینکه نزدیک به ۷۰ میلیارد تومان در سال گذشته برای ناوگان حمل و نقل عمومی یارانه دادهایم، افزود: طی یک سال گذشته حدود هفت میلیارد تومان بلیط فروشی در ناوگان حمل و نقل عمومی انجام شده است.
وی خرید ۹۵ دستگاه ون و ۲۹ دستگاه اتوبوس از جمله اقدامات انجام شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد تاکنون ۹ دستگاه اتوبوس تحویل شده که هنوز هم راهاندازی نشده است.
شهردار یزد در ادامه با بیان اینکه امسال ۵۰۰ دستگاه تاکسی شهری در این شهر میراث جهانی نوسازی میشود، گفت: بنا داریم برای انجام این مهم زمینه پرداخت تسهیلات مناسب و ارزان قیمت را ایجاد کنیم.
محیالدینی صدور مجوز واردات خودرو برای ناوگان حمل و نقل عمومی را از جمله پیشنهادات شهرداریها به وزارت کشور دانست و بیان کرد: امیدواریم با رضایت معاون اول رئیس جمهور و دیگر مسئولان ارشد کشوری این مهم محقق شود.
وی با بیان اینکه سیلهای اخیر آسیب جدی به آسفالت معابر یزد زده است، تأکید کرد: برای ساماندهی آسفالت معابر یزد به شش هزار میلیارد تومان اعتبار نقدی نیاز داریم.
شهردار یزد در بخش دیگری از سخنان خود در مورد وجود ۵۳ ساختمان ناایمن در این شهر میراث جهانی، خاطرنشان کرد: شهرداری تنها دستگاه متولی ساختمانهای ناایمن نیست و باید با اصلاح قوانین مربوطه فرآیند ساختوسازهای ناایمن با همکاری دیگر دستگاههای نظارتی و اجرایی متوقف و ساماندهی شود.
محیالدینی در خصوص طرح فاضلاب خانگی در شهر یزد، گفت: طبق نظر کارشناسان زمین بهترین تسویه کننده فاضلاب شهری است و شهر یزد به هیچ عنوان نیازی به فاضلاب خانگی ندارد.
وی ایجاد طرح فاضلاب شهری را فقط برای خروج فاضلابهای شیمیایی واحدهای صنعتی و تولیدی مستقر در شهر مناسب دانست و بیان کرد: مناطقی از شهر یزد هستند که منازل مسکونی روی زمین سنگی بنا شده و امکان تسویه طبیعی فاضلاب وجود ندارد و ما قصد داریم طرح فاضلاب شهری را در آن مناطق اجرایی کنیم.
شهردار یزد با بیان اینکه بالغ بر شش میلیون مترمکعب آب برای مصارف فضای سبز مصرف میشود، گفت: بنا داریم با تقویت فرآیند شبکه پسأب شهری این مهم را کاهش دهیم.
پایان پیام/الف