همزمان با عید سعید غدیرخم بیش از ۹۵ هزار پرس غذای گرم در طرح اطعام علوی طبخ و بین مردم یزد توزیع شد.
سیدحسین حسینی، مسئول دبیرخانه «یزد حسینیه ایران» در گفت و گو با خبرنگار فارس از این استان، با اشاره به اهمیت و ضرورت ترویج فرهنگ حسنه طبخ و توزیع غذای گرم در روز عید سعید غدیرخم، هیئات، بانیان روضه، تشکلهای فرهنگی و خیران یزدی بالغ بر ۹۵ هزار پرس غذای گرم در این شهر میراث جهانی طبخ و بین اقشار مختلف به ویژه نیازمندان توزیع کردند.
وی افزود: بزرگداشت غدیر در حقیقت بزگداشت باور اسلامی و حراست از مکتب اسلام ناب محمدی است که همه اقشار به ویژه قشر فرهنگی و نخبه جامعه باید نسبت به تبیین این مهم احساس مسئولیت کنند.
حسینی گفت: در کنار اطعام روزغدیر، توزیع بستههای معیشتی دربین نیازمندان وآسیب دیدگان از کرونا، تهیه جهیزیه و آزادی زندانیان جرائم غیر عمد نیز به همت خیران یزدی انجام شد.
مسئول دبیرخانه «یزد حسینیه ایران» با اشاره به اهمیت قدمت طبخ و توزیع غذای گرم در استان یزد، خاطرنشان کرد: توجه به نیازمندان به تکریم سادات از جمله اقدامات سفارش شده در روز عید غدیرخم است که مردم دارالعباده از دیرباز در این خصوص پیشرو هستند.
انتهای پیام/الف
شناسه خبر: 444991