جشنواره دستپخت های اردکانی توسط اداره میراث فرهنگی و پایگاه میراث فرهنگی بافت تاریخی و مشارکت شهرداری در بافت تاریخی حسینیه چرخاب برگزار شد.
مصطفی سپهری اردکانی، سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفت و گو با خبرنگار فارس از این شهرستان، اظهار کرد: جشنواره دست پختهای اردکانی با حضور تعدادی از فعالین اقامتگاه های سنتی و جامعه محلی و با هدف معرفی غذاهای محلی و ترویج فرهنگ غذایی برگزار شد.
وی افزود: در جشنواره فوق، غذاهای مختلفی از جمله آش بی بی سه شنبه، خمیر ته دیگ، نان روغنی، کشک و بادمجان سرو شدند که همگی با طعم و عطر خود، مردم را به خود جذب کردند.
سپهری گفت: علاوه بر غذاهای خوشمزه، برنامههای متنوعی برای تفریح و سرگرمی مردم نیز در نظر گرفته شده بود. در این برنامهها، ویدئو مپینگ بافت تاریخی، جشن خیابانی، ورزش زورخانه ای و عروسک خیمه شب بازی اجرا شد که با استقبال بسیاری از مردم همراه بود.
سرپرست میراث فرهنگی اردکان تصریح کرد: جشنواره دست پخت های اردکانی به عنوان یک رویداد مهم در شهرستان اردکان به یادگار ماند، با توجه به تأثیر مثبت این جشنواره بر فرهنگ غذایی و توریستی شهر، قصد داریم انشاالله این جشنواره را به صورت سالیانه برگزار کنیم تا همچنان ترویج فرهنگ غذایی و معرفی غذاهای محلی در شهر ادامه یابد.
پایان پیام/الف