یزد- رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردکان از اجرای طرح هر روستا یک بومگردی در راستای جذب گردشگر به اردکان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سپهری در نشست خبری با بیان اینکه حدود ۱۸ بومگردی در این شهرستان وجود دارد که ۱۲ مورد آن فعال است، اظهار داشت: در استان یزد حدود ۱۲ هزار تخت برای اسکان مسافران وجود دارد که سهم شهرستان اردکان کمتر از ۵۰۰ تخت است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین راه برای جذب گردشگر، برگزاری جشنواره های مختلف در همین راستا است اضافه کرد: برگزاری جشنواره های مختلفی از جمله محصولات غذایی، محصولات کنجدی، نمایشگاه کار بافی با محوریت مد و لباس، جشنواره روناس، خرما، پسته انار و زردک همچنین مراسم نخل برداری در روز عاشورا و تعزیه خوانی روستای توت از برنامه های آینده میراث فرهنگی اردکان برای جذب گردشگر است.
رییس میراث فرهنگی اردکان با بیان اینکه در زمینه جذب گردشگر خارجی و داخلی ضعیف عمل کردیم و به تازگی با رایزنی های انجام شده سه تور گردشگری چین از اردکان بازدید کرده اند، تصریح کرد: شهرستان میبد و اردکان در بحث گردشگری لازم و ملزوم هم هستند چرا که این شهرستان از نظر بافت منسجم تاریخی و میبد از نظر بافت تک بنایی منحصر به فرد هستند.
سپهری اظهار داشت: دو هتل پنج ستاره در اردکان مجوز گرفته است که به زودی عملیات ساخت آن آغار خواهد شد.
وی یادآور شد: برای جذب گردشگر طرح هر روستا یک بومگردی با همکاری مسئولان شهرستان و همکاری بخش خصوصی و با ارائه تسهیلات ویژه در دستور کار قرار دارد ضمناً در راستای جذب گردشگر، کمپ کویر زرین برای استفاده گردشگران تا پایان سال راه اندازی خواهد شد.
رییس میراث فرهنگی اردکان ادامه داد: پنج آژانس مسافرتی در اردکان وجود دارد که سه مورد آن فعال بوده و در زمینه گردشگری عملکرد ضعیفی داشته اند لذا در راستای رونق گردشگری کسانی که مایل و علاقمند به فعالیت در زمینه آژانس گردشگری هستند، می توانند برای کسب مجوز های لازم به اداره میراث فرهنگی اردکان مراجعه کنند.
سپهری در مورد وضعیت صنایع دستی اردکان نیز اظهار داشت: در زمینه کاربافی حدود ۱۸۰۰ نفر در شهرستان اردکان به این حرفه اشتغال دارند که از این تعداد ۱۹۰ نفر دارای مجوز هستند و هدف میراث فرهنگی اردکان ارتقاء کاربافی از شکل سنتی و تک محصولی به تولید محصولات فاخر بویژه پارچه بافی است.
وی با بیان اینکه متاسفانه رشتههای خورجین بافی و زنجیر بافی اوضاع خوبی ندارند و در سال گذشته ۳۰ نفر بصورت رایگان زنجیر بافی را آموزش دیده اند، تصریح کرد: پروژه پردیسان نیز ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا اواسط سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.