یزد پورتال
02 مرداد 1401 - 11:22

عطر غذا‌های سنتی در بافت تاریخی یزد پیچید

مسوول برگزاری دومین جشنواره غذا‌های محلی ایران زمین گفت: این جشنواره به مدت شش روز در بافت تاریخی یزد برپا شد. صفدرخان گفت: این جشنواره که مخصوص غذا‌های محلی و سنتی روستایی و شهری است در سه بخش غذا‌های اصلی، پیش غذا و لبنیات، شیرینی جات و دسر برپا شده است. غذا‌های محلیبه گفته او، در این جشنواره بیش از ۵۰ نوع غذا در ۲۰ غرفه به نمایش گذاشته شده است. صفدرخان گفت: هدف از برگزاری این جشنواره کمک به نیازمندان و ترویج فرهنگ غذا‌های سالم کشور است. غذا‌های سالماو گفت: در این جشنواره اقوام سراسر ایران از جمله فارس، کرمان، مازندران و ایلام حضور دارند. این جشنواره از ساعت ۲۰ الی ۲۳ در بافت تاریخی یزد، مسجد چهل محراب پذیرای علاقمندان است. بافت تاریخیباشگاه خبرنگاران جوانیزدیزد
شناسه خبر: 457732

مهمترین اخبار یزد: