یزد- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: بانوان کارآفرین استان یزد باید همواره در فضای کسب و کار خود خلاقیت داشته و همچنین فناوری را در سرلوحه اقدامات و کارهای خود قرار دهند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سید مسعود عظیمی روز سه شنبه در نشست بانوان کارآفرین استان یزد وابسته به انجمن مدیران صنایع افزود: اگر بانوان کارآفرین در فضای کسب وکار خود از فناوری روز استفاده کنند، باعث افزایش ارزش افزوده محصولات تولیدی واحدهای آنها خواهد شد.
سید مسعود عظیمیوی ادامه داد: باید مسائل و مشکلات بررسی و سپس برای رفع آنها همفکری و ممارست صورت گیرد و برای آنکه بازار داشته باشید، باید به سمت بازاریابی حرکت کنید و آموزش های لازم را فراگیرید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دشت یزد - اردکان از مناطق ممنوعه احداث صنایع آلاینده مصوب شده است، گفت: این مسیر به سمت صنایع پاک و کمتر آلاینده حرکت خواهد کرد و صدور مجوز جدید در این پهنه برای صنایع آلاینده ممنوع است و کارآفرینان زن نیز باید برای توسعه فعالیت های خود همچنین احداث واحد جدید به سمت شرکت های فناور و کمتر آلاینده سوق داده شوند و در این صورت مورد حمایت جدی مسئولان قرار خواهند گرفت.
عظیمی با اشاره به اینکه افزون بر دو هزار واحد صنعتی نیمه تمام در استان وجود دارد، افزود: این واحدها مورد بررسی قرار گرفته و پروژه هایی که بالای ۶۰ درصد پیشرفت کار داشته اند مورد حمایت قرار می گیرند و به آنها تسهیلات داده می شود.
وی ادامه داد: واحدهایی که نیمه تمام بوده و درخواست تسهیلات دارند می توانند در سامانه بهین یاب ثبت نام کنند تا در کوتاه ترین زمان پرونده آنها مورد رسیدگی قرار گیرد و در صورت حائز شرایط بودن مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد با اشاره به اینکه بانوان کارآفرین باید به روز بوده و علوم روز در رشته خود را فراگیرند، اظهار داشت: خوشبختانه بانوان توانمند در استان یزد فعالیت دارند و مریم نیک طبع مدیرعامل واحد تولیدی روغن داتیس یزد به عنوان بانوی کارآفرین برتر کشور انتخاب شد، همچنین دو بانوی دیگر حائز رتبه های کشوری در برترین ها شدند که قابل تقدیر است.
همچنین احمد آزاد مرد، مدیر انجن مدیران صنایع استان یزد در این نشست گفت: دومین جلسه ای است که با حضور بانوان کارآفرین استان و با میزبانی این واحد تولیدی برگزار می شود و هدف آن حل مشکلات و همفکری بانوان و مسئولان در راستای حل این مشکلات است و بانوان کارآفرین یزدی در رشته کاری خود ماهر و زبانزد هستند و ایده های بسیار جدیدی در این زمینه اجرایی شده و رتبه های کشوری بسیاری را کسب کرده اند.
همچنین مدیرعامل واحد تولیدی روغن داتیس در این نشست گفت: این واحد با پنج نفر پرسنل شروع به فعالیت کرده و اینجانب در حرفه خودم که سوپر وایزر بیمارستان بود، بازنشسته و در کنار همسرم در این حرفه مشغول فعالیت شدیم.
مریم نیک طبع افزود: هم اکنون بیش از ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵۰ نفر به صورت غیرمستقیم پرسنل این واحد تولیدی هستند و درخواست داریم در زمینه طرح توسعه این واحد که بیش از یک سال و نیم است درخواست ما بلاتکلیف مانده، همکاری لازم را داشته باشند.
وی ادامه داد: این واحد تولیدی روغن خوراکی تاکنون از ارز دولتی استفاده نکرده و روغن را از بازار آزاد تهیه کرده ایم و بسیاری از ارگان ها و موسسات کشوری نیز به دلیل کیفیت بسیار خوبی که این واحد تولیدی دارد، از این واحد خرید می کنند.
این بانوی کارآفرین اظهار داشت: علی رغم اینکه مازاد تولید داریم اما اجازه صادرات نداریم و در صادرات هیچ ارزی به ما تعلق نگرفته و در صورت ادامه این روند باید هزینه های بیشتری را متقبل شویم و لذا درخواست داریم بخشی از تولیدات ما صادر شود تا بتوانیم درآمدزایی داشته باشیم و علی رغم اینکه درخواست بسیار زیادی از کشورهای مختلف به دلیل کیفیت بالای تولیدات داریم اما مجوز صادرات به ما داده نشده است.
همچنین حسن درویش، مدیر شعب بانک ملت استان یزد در این نشست گفت: در مجموعه ما هر کجا به بانوان اعتماد کردیم و مسئولیت داده شد مارا سربلند کردند و ۷۰ درصد روسای اعتبارات این بانک در یزد زن هستند و بسیار خوب عملکرد کردند.
وی ادامه داد: علی رغم همه مشکلاتی که در زمینه تولید وجود دارد اما بخشی از مشتریان ما از بانوان کار آفرین بوده که به تعهدات خود نیز تاکنون عمل کردند و از همه مشتریان بانک درخواست داریم ما را به عنوان مشاور قبول داشته و اعتماد کنند.
همچنین زهرا حسینی، بانوی کارآفرین در زمینه طلا در این نشست اظهار داشت: در ایران برای اولین بار ما توانستیم طلا با عیار ۲۱ را به کشورهای ترکیه، یمن و کشورهای عربی صادر کنیم و هر چند در این مسیر سختی بسیار زیادی را تحمل کردیم، اما اکنون طبق سفارشی که از خارج کشور داریم، در کوتاه ترین زمان نسبت به تهیه کالای آنها اقدام کرده و ارتباط بسیار خوبی در این زمینه داریم.
همچنین مرضیه سهرابی، مدیر یک شرکت کاشی در این نشست گفت: مقامات استان بویژه استاندار یزد حمایت های بسیار زیادی را از بانوان کارآفرین دارند و اخیرا کارگاه هایی را به منظور بسته بندی در مناطق محروم شهر یزد احداث کرده ایم که هم اکنون ۱۰۰ نفر از بانوان مشغول فعالیت هستند و تا ۴۰۰ نفر را اشتغال آفرینی خواهیم داشت.
در این نشست تعدادی دیگر از بانوان کارآفرین استان یزد نیز درخواست هایی از جمله دریافت تسهیلات، مشکلات بازاریابی و مالیاتی و مشکلات گمرک و صادرات را مطرح و از طرف مسئولان حاضر پاسخ داده شد. همچنین این بانوان از واحد تولیدی روغن خوراکی بازدید کردند.
شناسه خبر: 687643