یزد - ایرنا- استانداریزد گفت: امروز در نظام تصمیم گیری در سطوح مختلف تا روستاها نیازمند عنصر اندیشه ، تفکر و تعقل داریم، زیرا در صورت اکتفای صرف به توان کارشناسی دستگاه های اجرایی شاهد حرکت مضاعف و روبه جلویی در تراز استان و کشور نخواهیم بود.
به گزارش روزیکشنبه اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، مهران فاطمی در دهمین اجلاس مجمع بسیجیان یزد از اقدام های ارزنده مجموعه سپاه و بسیج در زمینه های مختلف قدردانیکرد.
به گزارش روزیکشنبه اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، مهران فاطمی در دهمین اجلاس مجمع بسیجیان یزد از اقدام های ارزنده مجموعه سپاه و بسیج در زمینه های مختلف قدردانیکرد.وی به گزارش های ارایه شده از سوی هیاتهای اندیشه ورز در اجلاس، بر ارتقای میزان کارآیی و اثربخشی هیات ها برای نیل به نقطه مطلوب برای آن و مشاهده عینی موضوع های خروجی هیات های یادشده در کف میدان عمل تاکید کرد. وی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی استان دارای نظام رتبه بندی است، خاطر نشان کرد: بر این اساس هر یک از هیات های اندیشه ورز باید متناسب با موضوع فعالیت خود با دستگاه ها، کارگروه ها و شوراها، مرتبط باشد و جلسه های مشترکی برای رسیدن به فهم واحد در موضوع ها و اولویت ها برگزار شود. فاطمی با بیان اینکه فرآیند یادشده باید در قالب تفاهم نامه بین هیات های اندیشه ورز و دستگاه ها، کارگروه ها و شوراها دنبال شود، تصریح کرد: با این روال، هیاتهای اندیشه ورز به صورت متمرکز بر اولویت های حوزه مربوطه تمرکز و پیشنهادهای خود را به صورت مستقیم ارایه کند. وی در ادامه از ارزیابی دستگاه ها، شوراها و کارگروه ها در قالب تفاهم نامه در این راستا، خبرداد و اظهارکرد: با اجرای فرآیند یادشده، فاصله بین اندیشه ورزی و تولید فکر هیات ها با اجرا برداشته و ارتباط بین هیات های اندیشه ورز و اتاق تصمیم گیری، فرمان و اجرای استان برقرار می شود. استاندار یزد افزود: پس از رسیدن به فهم مشترک و نظام مسایل مشترک؛ بین هیاتهای اندیشه ورز و دستگاه ها، کارگروه ها و شوراها، خروجی ها می تواند در شورای راهبردی، شورای برنامه ریزی و شورای اداری استان تصویب و به دستگاه ها ابلاغ شود. فاطمی خاطرنشان کرد: با این رویکرد می توانیم در کنار سند راهبردی نوشته شده، در میدان عمل و در حوزه تصمیم گیری و اجرا، نمود و توان بسیج و به مشارکت گرفتن این حجم از اندیشه را در کشور نشان دهیم و یزد به عنوان یکی از استان های الگو در این زمینه باشد. وی با بیان اینکه بدنه هیات های اندیشه ورز ،کارگروه ها و کمیته ها باید تقویت شود، گفت: با توجه به وجود بدنه بزرگ نخبگان در جامعه و نبود تعبیه جایگاه مناسبی برای استفاده از نظرها آن ها در نظام تصمیم گیری و تصمیم سازی، هیات های اندیشه ورز بسیج باید فارغ از سلیقه و گرایش نخبگان، از اندیشه، علم و تجربه آن ها استفاده کند. استاندار یزد در ادامه بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی توانمند استان تاکید کرد. در این نشست نمایندگان گروه های اندیشه ورز بسیج استان یزد مطالب مورد نظر خود را ارایه و راهکارها و فعالیت های خود را در این زمینه ارایه کردند و از فعالان این حوزه نیز تجلیل شد.
وی به گزارش های ارایه شده از سوی هیاتهای اندیشه ورز در اجلاس، بر ارتقای میزان کارآیی و اثربخشی هیات ها برای نیل به نقطه مطلوب برای آن و مشاهده عینی موضوع های خروجی هیات های یادشده در کف میدان عمل تاکید کرد. وی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی استان دارای نظام رتبه بندی است، خاطر نشان کرد: بر این اساس هر یک از هیات های اندیشه ورز باید متناسب با موضوع فعالیت خود با دستگاه ها، کارگروه ها و شوراها، مرتبط باشد و جلسه های مشترکی برای رسیدن به فهم واحد در موضوع ها و اولویت ها برگزار شود. فاطمی با بیان اینکه فرآیند یادشده باید در قالب تفاهم نامه بین هیات های اندیشه ورز و دستگاه ها، کارگروه ها و شوراها دنبال شود، تصریح کرد: با این روال، هیاتهای اندیشه ورز به صورت متمرکز بر اولویت های حوزه مربوطه تمرکز و پیشنهادهای خود را به صورت مستقیم ارایه کند. وی در ادامه از ارزیابی دستگاه ها، شوراها و کارگروه ها در قالب تفاهم نامه در این راستا، خبرداد و اظهارکرد: با اجرای فرآیند یادشده، فاصله بین اندیشه ورزی و تولید فکر هیات ها با اجرا برداشته و ارتباط بین هیات های اندیشه ورز و اتاق تصمیم گیری، فرمان و اجرای استان برقرار می شود. استاندار یزد افزود: پس از رسیدن به فهم مشترک و نظام مسایل مشترک؛ بین هیاتهای اندیشه ورز و دستگاه ها، کارگروه ها و شوراها، خروجی ها می تواند در شورای راهبردی، شورای برنامه ریزی و شورای اداری استان تصویب و به دستگاه ها ابلاغ شود. فاطمی خاطرنشان کرد: با این رویکرد می توانیم در کنار سند راهبردی نوشته شده، در میدان عمل و در حوزه تصمیم گیری و اجرا، نمود و توان بسیج و به مشارکت گرفتن این حجم از اندیشه را در کشور نشان دهیم و یزد به عنوان یکی از استان های الگو در این زمینه باشد. وی با بیان اینکه بدنه هیات های اندیشه ورز ،کارگروه ها و کمیته ها باید تقویت شود، گفت: با توجه به وجود بدنه بزرگ نخبگان در جامعه و نبود تعبیه جایگاه مناسبی برای استفاده از نظرها آن ها در نظام تصمیم گیری و تصمیم سازی، هیات های اندیشه ورز بسیج باید فارغ از سلیقه و گرایش نخبگان، از اندیشه، علم و تجربه آن ها استفاده کند. استاندار یزد در ادامه بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی توانمند استان تاکید کرد. در این نشست نمایندگان گروه های اندیشه ورز بسیج استان یزد مطالب مورد نظر خود را ارایه و راهکارها و فعالیت های خود را در این زمینه ارایه کردند و از فعالان این حوزه نیز تجلیل شد.
شناسه خبر: 99400