یزد- ایرنا- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد با بیان اینکه خیّران برای تجهیز مرکز ملاقات کودکان طلاق و پیشگیری از آسیبهای روحی و جسمی آنها در استان همکاری کنند، گفت: از آموزش افراد پس از طلاق غفلت شده است.
به گزارش ایرنا، محمدحسین رحیمی زاده روز شنبه در آیین قدردانی از دست اندرکاران مرکز ملاقات کودکان طلاق یزد، افزود: حلقه مفقوده در دعاوی خانوادگی بعد از جدایی و طلاق زوجین، عدم توجه به کودکان طلاق است که باید برای این کودکان شرایط کاهش آسیب و بهبود وضعیت ذهنی و روانی را رقم زد.
وی با اشاره وضعیت نابسامان کودکان طلاق و آسیبهای بسیار زیاد روحی و جسمی مترتب به این قشر ادامه داد: هم اکنون با توجه به اسناد بالا دستی، آموزش زوجین قبل و حین ازدواج در حال انجام است، اما درخصوص وضعیت افراد پس از طلاق و جدایی و آسیبهای آنان غفلت شده است.
این مسئول قضایی، اهتمام نهادها و سازمانهای متولی در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی درخصوص نهاد خانواده را خواستار شد و اظهار داشت: کاهش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی حوزه خانواده نیازمند کار اجرایی و عملیاتی است و نباید تنها در امضای صورتجلسه خلاصه شود.
به گفته رحیمیزاده، توجه به فرزندان طلاق و تلاش در مسیر کاهش تألمات روحی و جسمی آنان یک امر خداپسندانه است و گرچه راه اندازی مرکز ملاقات کودکان طلاق یک وظیفه قانونی است اما جلب مشارکت خیران در زمینه تجهیز و بهبود امکانات و همچنین جلب همکاری افراد معتمد در ارتقای شرایط اجتماعی این مرکز بدون تردید در کاهش آسیبهای حوزه خانواده اثرگذار است.
به موجب قانون قوه قضاییه مکلف به تدوین، ساماندهی و راهاندازی مراکز ملاقات ویژه فرزندان طلاق است و برهمین اساس ۱۹ تیرماه ۱۳۹۹ این مرکز در شهرستان یزد شروع به کار کرد.
همچنین محمدعلی مکرمی مدیرکل ثبت احوال یزد پنجم دیماه ۱۳۹۸ در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت سالروز تاسیس ثبت احوال، تعداد ازدواج های ثبت شده در استان را چهار هزار و ۷۱۶ مورد بیان کرد و گفت: میانگین سن ازدواج در مردان و زنان به ترتیب ۲۶.۶ و ۲۲ سال است.
وی تعداد طلاقهای ثبت شده را هزار و ۳۳۷ مورد عنوان کرد و افزود: میانگین سن طلاق در مردان و زنان به ترتیب ۳۶ سال و حدود ۳۱ سال است.
استان یزد یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت دارد که خ ۸۷ درصد آن در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها زندگی میکنند.
شناسه خبر: 96988