یزد- رئیس بسیج سازندگی کشور گفت: صندوق های قرض الحسنه می تواند بستری برای بانکداری خاص انقلاب اسلامی باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، سردار زهرایی، پیش از ظهر چهارشنبه در کارگاه بسیج سازندگی استان یزد اظهار داشت: سهمیه قیر استان یزد را با توجه به سیل اخیر و آسیبهایی که به معابر روستایی یزد وارد شده است حداقل به دو برابر افزایش میدهیم و آمادگی داریم که سهمیه پنل خورشیدی را نیز در یزد به دو برابر برسانیم.
وی گفت: مقرر شده دو قرارگاه جهادی را تجهیز کنیم که گروههای جهادی دیگر را در خود ساماندهی کنند که با این اقدام در عملیات و حوادث مختلف مانند سیل و زلزله سراغ همه گروهها نرویم.
رئیس بسیج سازندگی کشور با تأکید بر لزوم تداوم کمکهای مؤمنانه گفت: در چند روز آینده سری جدید کمکهای مؤمنانه در اختیار سپاه استان یزد قرار میگیرد و کمک دستگاههای اجرایی نیز در این زمینه اهمیت دارد، زیرا باید بپذیریم که بخشی از جامعه دچار آسیب شدند و این اقدام مُسکِن ضروری برای آنهاست که رهبر معظم انقلاب نیز بر انجام و استمرار این کمکها تأکید دارند.
زهرایی با بیان اینکه همکاری بسیج با دولت به منظور تربیت نیروهای انقلابی در حوزههای مختلف انجام میگیرد، گفت: علاوه بر کمکهای بسیج مستضعفین به بسیج سازندگی استان یزد، از استاندار یزد درخواست داریم که تجهیزات و ماشینآلات مهندسی را در اختیار بسیج سازندگی قرار دهد و از هر ردیف اعتباراتی که در سازمان برنامه بودجه استان امکان دارد به بسیج سازندگی کمک شود.
وی با بیان اینکه از سال گذشته ساخت دهکده اقتصاد مقاومتی شروع شده است، ادامه داد: کارگاههای اشتغالزایی خرد در استان ایجاد می شود که بازارشان در دل این دهکدههای اقتصاد مقاومتی تأمین میشود و آمادگی داریم راهبران شغلی که در سراسر کشور فعال کردیم را برای استان یزد نیز فعال کنیم و خوشهسازی و برندسازی محصولات استان یزد را نیز انجام دهیم.
وی با بیان اینکه باید فناوری خاص انقلاب خودمان را پیگیری کنیم، اربعین حسینی و سرود سلام فرمانده را خاص این انقلاب دانست و افزود: از این جنس اتفاقات را در اقتصاد مقاومتی نیاز داریم، صندوقهای قرضالحسنه و ایجاد صنایع تبدیلی میتواند بستری برای بانکداری اسلامی خاص انقلاب باشند که از جنس بانکداریهای فعلی نیستند.
شناسه خبر: 761138