یزد- ایرنا- استاندار یزد بر اهمیت ساخت شهرک سلامت در استان تاکید کرد و گفت: یک شرکت سرمایهگذاری آمادگی خود را برای احداث این شهرک در استان اعلام کرده است.
به گزارش ایرنا مهران فاطمی شنبه شب در نشست توسعه گردشگری سلامت استان افزود: به این شرکت سرمایه گذاری اعلام کردیم آماده ایم تا زمین های اطراف منطقه ای که چند بیمارستان در حال ساخت هست را واگذار کنیم تا شهرک سلامت ساخته شود.
به گفته وی در قالب این شهرک، همه مطب ها ، هتل بیمارستانها، تجهیزات و داروخانه ها به این شهرک منتقل میشوند تا ترافیک داخل شهر و نازیبایی آن کمتر می شود .
استاندار، ظرفیت ها و زیرساختهای بهداشت و درمان استان را عالی توصیف کرد و تصریح نمود: بیمارستانهای استاندارد و کادر درمانی عالی و قوی داریم و هزینه ارزان بهداشت و درمان هم مزید بر علت شده که می تواند جذابیت های فوق العاده در حوزه گردشگری سلامت ایجاد کند.
وی در ادامه، حوزه گردشگری را یک حوزه وسیع و پر کار اعلام کرد و یادآور شد: گردشگری موضوعی نیست که با یک جلسه یا چند جلسه مشکلش حل شود، پیگیری مداوم می خواهد تا این حوزه که از بهترین فرصت های ما در استان است به ثمر برسد.
استاندار در عین حال این را هم گفت که حوزه گردشگری، حوزه سنگینی است و بدون همراهی همه بخشها نمی شود کار را به جلو برد یعنی بار این حوزه بیشتر از توان یک دستگاه است و اینکه فکر کنیم میراث فرهنگی مستقلا می تواند بار سنگین گردشگری را به تنهایی در حوزه های مختلف به دوش بکشد امکانپذیر نیست.
وی ادامه داد: هر شاخه از حوزه گردشگری، دنیایی از بحث است که نیاز به هماهنگی و پیگیری دارد؛ هر حوزه ای از گردشگری وارد شوید دنیایی مطلب دارد و لذا اگر بخواهیم ظرفیت های حوزه گردشگری با بررسی کنیم نیاز به جلسات مداوم داریم.
وی بخش زیادی از مسائل مطرح شده در این نشست از سوی متولیان گردشگری استان را قابل حل دانست و اظهار داشت: بخشی از مسائل طرح شده در داخل استان قابل حل است مثل خانه مسافر که نیاز به مصوبه تهران ندارد .
فاطمی، ارتباط سه بخش "گردشگری، هتل و بیمارستان" را در دست خود استان دانست و افزود: تبلیغات این بخش و همچنین بخش قابل توجهی از زیرساخت های حمل و نقل آن در دست خودمان است.
وی متولیان حوزه گردشگری حاضر در این نشست را مکلف کرد تا در جلسه بعدی "مدل عملیاتی" برای گردشگری سلامت ارائه دهند به این معنا که طرح مشکل کنند و بعد هم مدل عملیاتی ارائه کنند تا وظیفه هر کس مشخص شود و از این راه، نسخه گردشگری سلامت تدوین گردد تا بدانیم چکار باید انجام دهیم .
وی با بیان اینکه برنامه کشوری تفاهم نامه وزارت بهداشت و وزارت میراث هم باید برش استانی آن در استان دنبال شود ادامه داد: لازم است تجربیات موفق سایر استانها را استخراج کنیم و موفقیت آنها را بررسی نماییم و دلیل این موفقیت آنها را واکاوی کنیم.
فاطمی، هزینه های قابل قبول مالیاتی را هم در بخش تبلیغ حوزه گردشگری مهم دانست و گفت: مجموع هزینه هایی که در این حوزه میشود می تواند جزو هزینه های قابل قبول مالیاتی محسوب شود تا در نشان سازی و برجسته سازی این حوزه موثر باشد.
وی تبلیغات در حوزه گردشگری استان را ضعیف دانست و اظهار داشت:حوزه گردشگری، یکی از مهمترین مزیت های استان یزد است که بطور ویژه جزو برنامه های تحولی استان هم قرار دارد؛ رییس جمهور هم در سفر خود به استان بر اهمیت این حوزه تاکید داشتند و مدام پیگیر بوده و هستند.
وی پیگیری مسائل حمل و نقل در حوزه گردشگری سلامت را هم از برنامه های استان اعلام و تاکید کرد: ظرفیت ریلی ما در خدمت باری ۳۵ درصد است در حالیکه استاندارد آن ۱۱ درصد است؛ باید از ظرفیت ریلی برای حوزه مسافری استفاده کنیم تا حوزه گردشگری رونق بگیرد.
شناسه خبر: 670506