رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد گفت: پنلهای خورشیدی آموزشکده فنی وحرفهای شهید بهشتی اردکان نصب وراه اندازی شد.
داوود عندلیب اردکانی رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد افزود: چند سالی هست که در تابستان شاهد خاموشیهای خانگی، صنایع و ادارات هستیم که کار به جابجایی ساعات کار ادارات نیز میرسد.
او اضافه کرد: با سرد شدن هوا مانند سال گذشته با کسری گاز روبرو هستیم و صنایع و بعضی نیروگاهها در حال سوزاندن مازوت و آلوده کردن هوا هستند.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد با تاکید بر توسعه انرژیهای تجدید پذیر در کشور گفت: با وجود این کسری برق و گاز، به نظر میرسد دیگر توسعه نیروگاههای فسیلی که از گاز استفاده میکنند، راه مناسبی برای تولید برق در کشور نیست.
توسعه انرژیهای تجدید پذیرنیروگاههای فسیلیعندلیب اردکانی یادآور شد: برای پیشبرد این هدف ۲۶ دستگاه پنل خورشیدی با قدرت تولید ۱۰ کیلووات برق در آموزشکده فنی وحرفهای شهید بهشتی اردکان نصب و راهاندازی شد.
پنل خورشیدیاو اظهار داشت: این تعداد پنل خورشیدی در بخش کارگاهی آموزشکده اردکان راه اندازی و در حال بهره برداری است.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد با اشاره به اینکه در حال حاضر درخواست برای راه اندازی پنل خورشیدی در آموزشکدههای زیر مجموعه دانشگاه فنی وحرفهای استان یزد نیز وجود دارد، اضافه کرد: درخواستها در حال بررسی وتلاش برای راه اندازی آن است.
عندلیب اردکانی به منبع درآمدزایی برق تولیدی از طریق پنلهای خورشیدی آموزشکده اردکان اشاره کرد و افزود: پنلهای نصب شده ۶۰ کیلو وات ساعت انرژی تولید میکنند که همزمان دو مشترک با فیوز ۲۵ آمپر میتوانند از تولید انرژی آن بهرهمند شوند ویا اینکه بخشی از انرژی مصرفی و مورد نیاز آموزشکده را تامین نماید.
او تصریح کرد: دانشکده فنی شهید بهشتی اردکان درسال ۱۳۷۴ پس از انحلال مرکز تربیت معلم شهید بهشتی وتبدیل آن به آموزشکده فنی تاسیس و با پذیرش ۲۴ دانشجو فعالیت خود را آغاز کرد و با سرعت مراحل کمی وکیفی توسعه مراکزآموزشی و کمک آموزشی را پشت سرگذاشت و هم اکنون با ۸۰۰ دانشجو در حال فعالیت است.
باشگاه خبرنگاران جوانیزدیزد
شناسه خبر: 835828