مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: در حالی که نیاز روزانه استان حدود ۷۵ تن است، به طور متوسط روزانه حدود ۹۶ تن گوشت مرغ تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی استان، حسین محمدزاده با اشاره به وضعیت گوشت مرغ در بازار اظهار کرد: استان یزد با ۶۷۸ واحد مرغ گوشتی و ظرفیت تولید بیش از ۶۵ هزار تن گوشت مرغ در سال، یکی از استانهای پیشرو در تولید مرغ گوشتی است و حدود ۴۵ درصد از گوشت مرغ مازاد بر نیاز استان به استانهای همجوار صادر میشود.
وی افزود: پرورش دهندگان طیور با توجه به شرایط اقتصادی کشور با چالشهایی روبرو هستند، اما تخصیص تسهیلات بانکی برای تامین سرمایه در گردش و تلاش بهره برداران برای افزایش بهره وری از نهادههای تغذیهای طیور تا حد زیادی این چالش را تعدیل کرده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: در سال ۱۴۰۰ با ۳۴ میلیون و ۸۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی، بیش از ۶۱ هزار تن گوشت مرغ از واحدهای مرغ گوشتی تولید شد، اما در سال ۱۴۰۱ با وجود نوسانات اقتصادی، نزدیک به ۲۸ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام و ۴۹ هزار تن گوشت تولید شد.
محمدزاده تصریح کرد: البته با بهره برداری ۱۰ واحد مرغ گوشتی و فعالیت کامل همه واحدهای موجود پیش بینی میشود که این میزان در سال جاری، حداقل به ۳۵ میلیون قطعه برسد.
وی خاطرنشان کرد: در نیمه اول ماه آینده به دلیل کاهش و توزیع نامناسب جوجه ریزی در کشور، حدودا یک هفته با چالش روبرو خواهیم شد، اما با توجه به تعداد جوجههای موجود در سالنهای پرورش مرغ گوشتی استان، پیش بینی میشود که روزهای پیش رو به طور متوسط در هر روز حدود ۹۶ تن گوشت مرغ تولید شود در حالی که نیاز روزانه استان حدود ۷۵ تن است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد وضعیت جوجه ریزی واحدهای مرغ گوشتی استان نسبت به استانهای همجوار را بهتر و با راندمان مطلوبتر توصیف کرد و افزود: با توجه به شرایط جوجه ریزی استانهای همجوار و افزایش تقاضا برای گوشت مرغ و همچنین پراکندگی جوجه ریزی در استان، در صورت کاهش بارگیری و تولید گوشت، مرغ منجمد به طور محدود برای تنظیم بازار در نظر گرفته شده است.
پایان پیام/ب