یزد پورتال
02 بهمن 1401 - 09:04

جهادی متفاوت در بهمن/ در «جمعه‌های جهادی» مسئولین به‌جای مردم می‌آیند

بخشدار بخش بهمن ابرکوه از اجرای طرح جمعه‌های جهادی در این بخش خبر داد و گفت: در روزهای جمعه هر هفته یکی از مسائل و مشکلات بخش، به‌عنوان یک پروژه مطرح و با حضور مسئولین ادارات مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و سعی بر رفع آن مشکل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، همیشه شاهد این بوده‌ایم که افراد داوطلب و گروه‌های بسیجی تیم‌های جهادی تشکیل داده و در زمینه‌های مختلف به خدمت‌رسانی مشغول می‌شوند؛ اما این بار طرحی متفاوت از بخشداری بخش بهمن ابرکوه ارائه شده است که طی آن مسئولین ادارات پای کار می‌آیند و تلاش می‌کنند هر هفته به یکی از مشکلات این بخش در حوزه‌های مختلف رسیدگی و در صورت امکان مشکل را رفع کنند.

حجت رضایی، بخشدار بهمن در این‌ باره به خبرنگار فارس اظهار کرد: کلیت اجرای طرح به دو صورت است که یا از طریق ادارات نیازسنجی پروژه‌ها صورت می‌گیرد و یا مردم و گروه‌های جهادی پروژه‌ها را پیشنهاد و پس از شناسایی دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ریزی برای اجرا انجام می‌شود.

ساماندهی آثار باستانی اولین گام پویش جمعه‌های جهادی

وی افزود: زمینه فعالیت جمعه‌های جهادی محدود به اداره و یا پروژه‌های خاصی نیست و تلاش بر این است که مشکلات و مسائل روز مردم و بخش مدنظر قرار گیرد. شروع این پویش ساماندهی آثار باستانی بوده؛ اما تاکنون پروژه‌های متعددی در سایر حوزه‌ها نیز از طریق مدیران و مردم، برای رسیدگی پیشنهاد شده است.

رضایی قرارگیری مدیران و کارمندان در بین مردم و اجرای جهادی و تعاملی پروژه‌های سازمانی، مردمی و عمومی بخش بهمن و شهرستان ابرکوه را هدف کوتاه‌مدت طرح جمعه‌های جهادی مطرح کرد و افزود: اهداف بلندمدت این طرح نیز ایجاد همدلی درون‌سازمانی و بین سازمانی و همچنین کمک به پیشرفت، آبادانی و رفاه در سطح محلی، منطقه‌ای و ملی است.

ملی شدن جمعه‌های جهادی

بخشدار بهمن یکی از اهداف بلندمدت جمعه‌های جهادی را همگانی شدن و فراگیری آن در سطح کشور دانست و ادامه داد: قطعاً با استقبالی که از طرح جمعه‌های جهادی صورت گرفته است به‌زودی شاهد اجرا و ساماندهی پروژه‌های با ارزشی در سطح شهرستان خواهیم بود که امید است با توجه به خروجی و مزایای آن، به یک پویش ملی تبدیل شود.

رضایی با اشاره به اینکه جمعه‌های جهادی به پروژه‌های عمرانی و گردشگری خلاصه نمی‌شود، اذعان کرد: در حال حاضر کمک به اجرا و ساماندهی پروژه‌های سازمانی، مکان‌های عمومی و پروژه‌های محرومین که به دلایلی همچون نبود بودجه یا بوروکراسی اداری تاکنون انجام نشده و یا مورد غفلت واقع شده است، از طریق این پویش و تعامل سازمانی، ساماندهی می‌شود.

وی با تأکید بر این‌که در گام‌های بعدی با تشکیل گروه جهادی سازمانی، برنامه‌های فرهنگی و آموزشی نیز در دستور کار قرار می‌گیرد، ابراز کرد: کار جهادی بیش از همه نیاز به برنامه‌ریزی و هماهنگی برای اجرا دارد و خوبی آن در این است که تمامی تجهیزات و مواد اولیه و مصالح یا به صورت رایگان یا با قیمت ارزان و برحسب ظرفیت‌های محلی تأمین می‌شود.

بخشدار بهمن بر حضور همه ادارات در این پویش جهادی تأکید و ابراز کرد: برخی نهادها همچون بهزیستی، کمیته امداد، آموزش‌وپرورش، بسیج سازندگی و یا دستگاه‌های خدمات رسان که بیشترین ارتباط را با مردم به ویژه قشر محروم جامعه دارند، برای اجرای پروژه‌های خود نیازمند اقدام جهادی هستند که حضورشان در طرح نامبرده بیشتر احساس می‌شود.

پایان پیام/ف

منبع: فارس
شناسه خبر: 989759

مهمترین اخبار یزد: