یزد - ایرنا - مدیر جهادکشاورزی ابرکوه با اشاره به پایان فصل فعالیت گلخانه ها در سالجاری گفت: کشاورزان این شهرستان در ۲ دوره برداشت سه هزار و ۲۵۰ تن انواع محصول گلخانه ای از ۱۵.۵ هکتار سطح زیرکشت برداشت و روانه بازارهای داخلی و خارجی کردند که این میزان تولید نسبت به سال ۱۳۹۹، ۱۰ درصد افزایش دارد.
علی محمد هوشمند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا متوسط برداشت محصول خیار سبز در هر هکتار را ۲۰۰ تن و در بعضی گلخانه ها ۳۰۰ تن در واحد سطح ذکر کرد.
علی محمد هوشمند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا متوسط برداشت محصول خیار سبز در هر هکتار را ۲۰۰ تن و در بعضی گلخانه ها ۳۰۰ تن در واحد سطح ذکر کرد.وی با بیان اینکه عمده محصول تولیدی خیارسبز ، فلفل ، گوجه فرنگی و سبزی است، اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع آبی و تداوم ۲۵ سال پدیده خشکسالی با استفاده از روش های نوین آبیاری این میزان محصول با همکاری ۸۲ نفر بهره بردار تولید شد.
وی با بیان اینکه عمده محصول تولیدی خیارسبز ، فلفل ، گوجه فرنگی و سبزی است، اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع آبی و تداوم ۲۵ سال پدیده خشکسالی با استفاده از روش های نوین آبیاری این میزان محصول با همکاری ۸۲ نفر بهره بردار تولید شد.هوشمند با بیان اینکه بوته خیار گلخانهای هر سال در ۲ دوره در ماه های مرداد و دی ماه کشت می شود ، افزود: برداشت محصول پس از گذشت ۴۵ روز از زمان کشت آغاز می شود.
هوشمند با بیان اینکه بوته خیار گلخانهای هر سال در ۲ دوره در ماه های مرداد و دی ماه کشت می شود ، افزود: برداشت محصول پس از گذشت ۴۵ روز از زمان کشت آغاز می شود.از هر هکتار گلخانه حداقل چهار برابر فضا باز خیار سبز تولید می شود
از هر هکتار گلخانه حداقل چهار برابر فضا باز خیار سبز تولید می شوداز هر هکتار گلخانه حداقل چهار برابر فضا باز خیار سبز تولید می شودهمچنین مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ابرکوه گفت: از هر هکتار گلخانه به طور متوسط ۲۰۰ تا ۳٠٠ تن خیارسبز برداشت میشود، در حالی که این رقم در فضای باز در هر هکتار ۵۰ تن است.
همچنین مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ابرکوه گفت: از هر هکتار گلخانه به طور متوسط ۲۰۰ تا ۳٠٠ تن خیارسبز برداشت میشود، در حالی که این رقم در فضای باز در هر هکتار ۵۰ تن است.حسن زارع با اشاره به کمبود آب و لزوم تغییر الگوی کشت از سنتی به آبیاری نوین، خاطرنشان کرد: کشت محصول گلخانهای با هدف مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی ، بهره وری از آب و ارزش افزوده و ایجاد اشتغال بیشتر اجرا می شود.
حسن زارع با اشاره به کمبود آب و لزوم تغییر الگوی کشت از سنتی به آبیاری نوین، خاطرنشان کرد: کشت محصول گلخانهای با هدف مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی ، بهره وری از آب و ارزش افزوده و ایجاد اشتغال بیشتر اجرا می شود.این کارشناس بخش کشاورزی ابرکوه خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم تغییر الگوی کشت و پرداخت وام بانکی، افزایش طرح توسعه کشت محصولات گلخانهای در اولویت کار این نهاد قرار دارد .
این کارشناس بخش کشاورزی ابرکوه خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم تغییر الگوی کشت و پرداخت وام بانکی، افزایش طرح توسعه کشت محصولات گلخانهای در اولویت کار این نهاد قرار دارد .اراضی قابل کشاورزی ابرکوه از ۲۰ هزار هکتار به ۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار در سال های اخیر کاهش یافت و ۴۰ درصد اشتغال مردم وابسته به فعالیتهای کشاورزی ، دامداری و دامپروری است .
اراضی قابل کشاورزی ابرکوه از ۲۰ هزار هکتار به ۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار در سال های اخیر کاهش یافت و ۴۰ درصد اشتغال مردم وابسته به فعالیتهای کشاورزی ، دامداری و دامپروری است .هشت هزار و ۵۰۰ خانوار ، ۱۴۰ میلیون مترمکعب آب مورد نیاز حوزه کشاورزی را از ۶۶۲ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق و ۱۳ رشته قنات برداشت می کنند و سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در ابرکوه تولید و بخشی از آن در بازار استانهای همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس عرضه میشود.
هشت هزار و ۵۰۰ خانوار ، ۱۴۰ میلیون مترمکعب آب مورد نیاز حوزه کشاورزی را از ۶۶۲ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق و ۱۳ رشته قنات برداشت می کنند و سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در ابرکوه تولید و بخشی از آن در بازار استانهای همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس عرضه میشود.در این شهرستان با توجه به شرایط اقلیمی ۵۰ گونه محصول با کیفیت گرمسیری و سردسیری به ارزش ۲ هزار میلیارد تومان در سال تولید می شود.
در این شهرستان با توجه به شرایط اقلیمی ۵۰ گونه محصول با کیفیت گرمسیری و سردسیری به ارزش ۲ هزار میلیارد تومان در سال تولید می شود.مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
شناسه خبر: 27759