ایسنا/یزد مدیر کل استاندارد استان یزدگفت: در طرح ویژه نظارتی یک ماهه عیدانه امسال، ۲۶۲ بازرسی از هتلها، رستورانها، فروشگاهها و هتل آپارتمانها انجام شد.
«محمد رضا زارع بنادکوکی» هنگام بررسی گزارش عملکرد این طرح، در جمع دست اندرکاران حوزهی اجرای استاندارد اداره کل، افزود: از مجموع بازرسی های انجام شده ۴۳ مورد مربوط به هتل ها بوده است که در مجموع با توجه به محتوای چک لیست های در دسترس، ۶۳۶۴ بند بررسی که ۴۹۲۸ بند منطبق و مابقی بندها نامنطبق بود.
وی افزود: اقدام انجام شده بعدی در حوزهی رستوران ها بوده است که با توجه به چک لیست های ارسالی ۵۶ رستوران بازرسی شدند که از مجموع ۴۹۴۹ بند مورد بررسی ۴۷۱۷ بند منطبق و مابقی بندها نامنطبق بوده است.
این مسئول ادامه داد: با در دست داشتن چک لیستهای مرتبط، در مرحله بعد به ۱۶۲ فروشگاه مراجعه شد که از ۸۷۴۸ بند مورد بررسی در این حوزه، ۷۶۳۲ بند منطبق و مابقی بندها نامنطبق بوده است.
زارع بنادکوکی در پایان در خصوص جزئیات مراحل اجرای کار نیز گفت: به عنوان مثال، در این بازرسیها تمامی اطلاعات مربوط به چک لیستهای سازمان ملی استاندارد ایران که شامل الزامات عمومی (داشتن پروانه بهداشتی)، محوطه داخلی رستوان (کف، دیوار، سقف، درب و پنجره)، تاسیسات و تجهیزات اعم از روشنایی، تهویه، دکوراسیون، مبلمان و جایگاه مناسب برای کارکنان در محیط کار مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استاندارد استان یزد، چک لیستهای نامبرده شده برگرفته از استانداردهای ۲۰۸۲(فروش موادغذایی)، ۲۰۸۳(مقررات بهداشتی چلوکبابی ها)، ۱۸۳۹۵(خدمات الزامی هتل های یک تا پنج ستاره) و۱۴۱۰۷(حفاظت و ایمنی در هتلها) است.
شناسه خبر: 224924