یزد- ایرنا- ۸۱ پروژه عمرانی با سرمایه گذاری ۷۶۰ میلیارد تومان روز چهارشنبه همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی به بهره برداری رسید و آیین افتتاح پنج طرح در بخشهای کشاورزی ، گردشگری ، صنعت ، آموزشی و تحقیقاتی نیز با حضور مسئولان استان و شهرستان به صورت نمادین برگزار شد.
به گزارش ایرنا یک بومگردی به مساحت یک هزار و ۱۰۰ متر مربع و زیربنای ۳۰۰ متر مربع شامل ۲ سوئیت و ۲ اتاق و با سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد ریال در حوزه گردشگری ، طرح سامانه آبیاری نوین به مساحت ۸۰ هکتار و ۶ کیلومتر طول شبکه با منبع آب کشاورزی برای استفاده ۱۵۰ نفر بهره بردار در روستای بدرآباد با سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیون ریال به بهره برداری رسید.
همچنین سیستم دادهها ، بخش پژوهشی مرکز تحقیقات ژنتیک با سرمایه گذاری ۴۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات، یک واحد تولیدی چسب بلوک با اشتغالزایی برای ۱۷ نفر به صورت تک شیفت در شهرک صنعتی جهان آباد و یک کارخانه تولید کاغذ با سرمایه گذاری ۷۵۰ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۲۴ نفر در شهرک صنعتی شمس آباد افتتاح شدند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد در حاشیه افتتاح یکی از واحدهای تولیدی گفت: امروز ۸۱ پروژه در حوزه های مختلف به بهره برداری در میبد رسید و ما شاهد راه اندازی سیستم نوین آبیاری در بخش کشاورزی بودیم که با توجه به محدودیت منابع آب در استان یک اتفاق بسیار خوب در استفاده از زمین و آب و انرژی است.
محمد علی شاه حسینی راه اندازی صنایع هایتک ، پاک و دانش بنیان مورد درخواست مردم را ستود و از تلاش همه مسئولان و کارآفرینان برای بهره برداری از پروژههای مختلف در بخشهای شهری و روستایی میبد قدردانی کرد.
سید جمال سجادی پور سرپرست فرمانداری میبد نیز در مراسم افتتاح یکی از واحدهای تولیدی گفت: صنایع بهره برداری شده امروز کم ابخواه ، بدون آلایندگی ودانش بنیان هستند و انشاءالله با معرفی و حمایت از آنها نشان دهیم که شهرستان در حوزه صنایع پاک نیز دارای واحدهای تولیدی برتر است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد نیز گفت: مردم استان یزد از زمانهای گذشته تا کنون دارای استعداد و روحیه کارافرینی بودهاند و بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شاهد رشد چند هزار درصدی در بخشهای تجارت ، صنعت و معدن هستیم .
محمد رضا علمدار یزدی تعداد واحد صنعتی استان یزد قبل از سال ۱۳۵۷ را ۵۱ واحد عنوان کرد و افزود : اکنون بیش از سه هزار واحد صنعتی داریم و در بخش معدن ۲۵ واحد داشتیم و اکنون ۷۰۰ معدن دارای پروانه بهره برداری در استان وجود دارد.
رییس اداره بهزیستی میبد هم در مراسم بهره برداری از بخش پژوهشی مرکز تحقیقات ژنتیک با اشاره به چگونگی راه اندازی این مرکز و بخشهای پژوهشی آن گفت: این مرکز توسط آیت الله اعرافی امام جمعه میبد و دکتر حسین دهقانی فیروزآبادی نخستین خیر آن پایه گذاری شد و سپس خیرین دیگر در ادامه فعالیت این مرکز تحقیقاتی همکاری کردند.
سید محسن فلاح تصریح کرد: نتیجه تحقیقات و فعالیتهای مرکز تحقیقات ژنتیک در درمان ،پیشگیری و کاهش بسیاری از معلولیت تاکنون بسیار اثر گذار بودهاست ، همچنین آزمایشگاه مرکز انجام دهنده آزمایشهایی است که قبلا مردم باید برای انجام آن به تهران میرفتند.
مرکز شهرستان ۱۰۷هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.
شناسه خبر: 59940