مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد با بیان اینکه 75 درصد انرژی مصرفی این استان به صنایع اختصاص یافته است، گفت: افزایش تعرفه به تنهایی عامل مدیریت و بهینهسازی مصرف برق و انرژی نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، ابوالفضل اسدی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با بیان اینکه این یزد با تولید ۸۴ مگاوات انرژی خورشیدی جزو استانهای برتر کشور است، اظهار کرد: بازگشت سرمایه نیروگاه خورشیدی شش ساله است و سرمایه گذاران باید این مهم را مد نظر قرار دهند.
وی افزایش ۲۰۰ مگاواتی تولید انرژی خورشیدی از جمله برنامههای شاخص برق منطقهای در استان یزد است که به زودی وارد مدار میشود، افزود: طبق برنامه ریزی انجام شده قرار این مقدار انرژی ابتدای پیک ۱۴۰۳ وارد مدار مصرف شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد با بیان اینکه ۷۵درصد انرژی مصرفی در این استان به صنایع اختصاص یافته است، گفت: سیاستهای کلان وزارت نیرو در مدیریت توزیع برق خاموش نشدن مشترکین خانگی است.
اسدی تابش انرژی خورشیدی در استان یزد را ۱۱۰۰ وات در مترمربع دانست و بیان کرد: ۱۰ شاخص برای ایجاد نیروگاه خورشیدی مد نظر است که استان یزد در بسیاری از آنها شاخص کشوری است.
وی با بیان اینکه مشترکین برق منطقهای واحدهای صنعتی هستند، تأکید کرد: بهینهسازی مصرف انرژی در واحدهای صنعتی از جمله اولویتهای اجرایی استان در حوزه مدیریت انرژی برق در استان یزد است.
مدیرعامل برق منطقهای یزد با اشاره به اینکه افزایش تعرفه به تنهایی را عامل مدیریت و بهینهسازی مصرف برق نیست، گفت: آموزش شهروندی و آگاهسازی در خصوص نحوه مدیریت مناسب از دیگر راهکارهای لازم برای مدیریت منابع انرژی در استان یزد و کشور است.
اسدی با بیان اینکه طبق مصوبه هیأت وزیران در تاریخ ۲۴ آبانماه ۱۴۰۱ تمام خانه های کشور باید تا سال ۱۴۰۱ برچسب انرژی داشته باشند، اظهار کرد: متأسفانه علیرغم گذشت چهار ماه از سال جدید هنوز اقدام جدی در این خصوص انجام نشده و نیاز به همافزایی مدیران دستگاههای مختلف دارد.
وی با اشاره به وجود بیش از چهار هزار کیلومتر خطوط انتقال و فوق توزیع و ۱۲ هزار و ۶۰۰ مگاولت آمپر ظرفیت پستهای انتقال و فوق توزیع در استان، گفت: خوشبختانه استان یزد که دومین استان معدنی کشور محسوب میشود، کمترین تلفات انرژی در شبکه انتقال و فوق توزیع را در کشور دارد.
اسدی ظرفیت نامی منصوبه تولید برق نیروگاههای استان را بیش از ۲۸۰۰ مگاوات اعلام و تصریح کرد: البته ظرفیت عملی نیروگاهی استان در حال حاضر ۲۲۴۶ مگاوات است که ۸۴ مگا وات آن در قالب ۱۱ نیروگاه از نوع انرژی خورشیدی است.
وی به کاهش نزولات جوی و آب پشت سدها برای تولید برق آبی در کشور، گفت: وزارت نیرو در عین حال تولید ۳۵ هزار مگاوات برق طی چهار سال را در دستور کار قرار داده که ۱۰ هزار مکاوات آن مربوط به نیروگاههای خورشیدی است.
مدیرعامل برق منطقهای یزد خاطرنشان کرد: خوشبختانه طی یک سال اخیر در قالب برنامه پیک تا پیک، شش هزار مگاوات تولید برق در کشور برنامهریزی و عمدتا برای پیک امسال محقق شد و خوشبختانه در همین راستا نیز تا امروز در بخش خانگی و تجاری محدودیت و خاموشی ناشی از کمبود تولید برق نداشتهایم.
وی با اشاره به اقدامات مناسب و به موقع صورت گرفته جهت تعمیر و نگهداری از تاسیسات تولید، انتقال و توزیع تا قبل از وقوع پیک مصرف تابستان امسال، گفت: خوشبختانه ۹۹.۵ درصد تعمیرات شبکه و تاسیسات برق استان تا اردیبهشت ماه انجام شد.
اسدی توسعه ظرفیت شبکههای انتقال و فوق توزیع به تناسب نیاز شبکه با اولویت قرار دادن مناطق کم برخوردار نظیر خط و پست ۴۰۰ مهرگان، پست ۴۰۰ بهادران، پست ۲۳۰ ساغند و توسعه پست ۱۳۲ مروست را از دیگر این اقدامات ذکر کرد.
انتهای پیام/الف
شناسه خبر: 410718