ایسنا/یزد استاندار یزد تاکید کرد: سند عملیاتی آموزشی استان در حوزه مواد مخدر و مسائل مبتلا به آن، باید حداکثر ظرف یک ماه تهیه و برش شهرستانی آن تهیه و سهم هر دستگاه برای آن دیده شود تا به صورت هدفمند و جدی دامنه حوزه آموزشها گسترش یابد.
«مهران فاطمی» امروز سه شنبه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد که در سالن کوثر استانداری برگزار شد، به آسیبهای اجتماعی اعتیاد به مواد مخدر و تاثیر سوء آن بر کانون خانواده و اجتماع اشاره کرد و گفت: نقطه شروع پیشگیری و درمان اعتیاد مواد مخدر، تغییر نوع نگاه و نگرش جامعه به معتادین و ترویج نگاه علمی و کارشناسی به این مقوله، با سامان اقدامات و برنامههای آموزشی در بخشهای مختلف است.
وی با اشاره به سردرگمیهای خانواده ها در برخورد با معتادین مواد مخدر، خاطرنشان کرد: لازم است مجموعه صدا و سیما، برنامههایی را جهت ارائه نکات علمی مربوط به اعتیاد و نحوه مواجهه با معتادین اختصاص دهد.
استاندار با بیان این که همه دستگاههای استان نسبت به مقوله اعتیاد موظف و مکلف هستند، تصریح کرد: دستگاههای استان نباید برای اجرای برنامههای آموزشی و فرهنگسازی معطل اعتبارات ستاد بمانند بلکه باید برنامههای مربوطه را با منابع موجود و در اختیار خود، پیش ببرند.
فاطمی با اشاره به لزوم اهتمام ویژه به انجام برنامه های آموزشی در مدارس، با توجه به گستردگی و اهمیت این حوزه، اظهار کرد: یکی از سیاستهای استان در حوزه آموزشهای مربوط به مواد مخدر و آثار سوء آن، باید تمرکز اعتبارات آموزشی در حوزه آموزش و پرورش باشد.
استاندار خاطرنشان کرد: سند عملیاتی آموزشی استان در حوزه مواد مخدر و مسائل مبتلا به آن، باید حداکثر ظرف یک ماه تهیه و برش شهرستانی آن تهیه و سهم هر دستگاه برای آن دیده شود تا به صورت هدفمند و جدی دامنه حوزه آموزشها گسترش یابد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به ضرورت توسعه بخش درمان اعتیاد بیمارستان روانپزشکی تفت پرداخت و تصریح کرد: با توجه به تخصیص نیافتن ردیف بودجه به این بخش، باید از ظرفیت خیرین استان جهت تکمیل این طرح استفاده شود.
استاندار در ادامه به گزارش ارائه شده توسط فرماندار خاتم در خصوص وضعیت این شهرستان در حوزه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: اعتبارات آموزشی و فرهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر، دفتر اجتماعی استانداری و دستگاه های استانی مرتبط، باید به صورت ویژه به شهرستانهای کمتر برخوردار تخصیص یابد.
وی در ادامه خطاب به فرمانداران، گفت: جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستانها باید به صورت مستمر و با حضور کمیتههای مربوطه برگزار و گزارش فعالیتها در جلسه شورای استانی ارائه شود.
فاطمی در این جلسه همچنین بر تعیین تکلیف اموال تملیکی تا پایان فصل بهار و با نگاه ویژه به شهرستانهای کمتر برخوردار، استفاده از ظرفیت مجموعه های مردم نهاد و حمایت از آنها در حوزه آموزشهای مربوط به حوزه مواد مخدر، حضور شخص مدیران دستگاههای عضو شورا در جلسات و تعیین تاکید کرد.
انتهای پیام
شناسه خبر: 221762