سرپرست پلیس فتا فرمانده انتظامی استان یزد گفت: یکی از روشهای مجرمانه، برداشت از حساب با استفاده از دستگاه اسکیمر در قالب دستگاه کارتخوانهای سیار است که در هنگام خرید از فروشندگان سیار یا دستفروشان، صورت میگیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حسن ابوالحسینی در این خصوص اظهار کرد: مورد استقبال قرار گرفتن کارتخوانهای سیار موجب افزایش کلاهبرداری در این حوزه شده است. بهاینترتیب که در یکی از روشهای شایع، کلاهبرداران با نصب قطعهای سختافزاری به نام «اسکیمر» اقدام به کپیبرداری از اطلاعات کارتبانکی افراد میکنند.
وی افزود: پیدا کردن و ردیابی فروشندگان سیار به علت عدم ثابت بودن مکان کسبوکار مشکل خواهد بود. این در حالی است که مزایای این دستگاهها باعث شده است فروشندگان دورهگرد و دستفروشان برای انجام تبادلات بانکی به استفاده از آن سوق پیدا کنند.
سرپرست پلیس فتا فرمانده انتظامی استان یزد اذعان کرد: گاهی اوقات قیمت نازل کالا یا خدمات، مشتری را مجاب میکند تا خریدی داشته و وجه آن را از طریق کارتخوان سیار پرداخت نماید که این امر باعث شده تا وقوع کلاهبرداری در این حوزه افزایش یابد.
سرهنگ ابوالحسینی با اشاره به اهمیت در نگهداری رمزهای کارتهای بانکی توصیه کرد: وارد کردن رمز عبور توسط مشتری میتواند تضمینکننده امنیت کارتبانکی وی باشد؛ چراکه حتی در صورت نصب اسکیمر بر روی دستگاه کارتخوان، بدون اطلاع از رمز عبور، امکان برداشت از حساب وی امکانپذیر نخواهد بود.
این مقام انتظامی اضافه کرد: تغییر رمز به صورت ماهانه و دورهای یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از عملی شدن اهداف مجرمان است.
رئیس پلیس فتا استان خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری لینک ثبت گزارشهای مردمی یا از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ مرکز فوریتهای سایبری با ما در میان بگذارند.
پایان پیام/ف