دبیر سومین جشنواره ملی پایاننامههای تحصیلات تکمیلی از برگزاری این رویداد در دانشگاه یزد خبر داد و گفت: این مهم امسال با محوریت امنیت اخلاقی و با حضور اساتید و دانشجویان برجسته کشوری برگزار میشود.
سیدمحسن موسوی، دبیر سومین جشنواره ملی پایاننامههای تحصیلات تکمیلی که قرار است سه شنبه دهم خردادماه با محوریت امنیت اخلاقی در دانشگاه یزد برگزار شود، در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار کرد: خواستگاه این جشنواره به تقسیم کار ملی در سالهای گذشته در جهت کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در کشور باز میگردد که در این تقسیم کار ملی، وزارت علوم وظایفی را برعهده گرفته که از جمله آنها برگزاری جشنواره سالانه در موضوع پایاننامههای تحصیلات تکمیلی مربوط به آسیبهای اجتماعی است.
وی از اهداف برگزاری جشنواره را توجه و اهتمام بیشتر دانشگاهیان نسبت به شناخت مسائل و آسیبهای اجتماعی با محوریت امنیت اخلاقی، تشویق دانشجویان به انجام پژوهش پیرامون مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه و دانشگاه و نیز بهرهگیری از نتایج پایاننامهها و رسالههای دانشجویی به منظور کمک به ارتقا امنیت اخلاقی و جهت دهی کاربردی به پایان نامه های بعدی ذکر کرد و افزود: تحقق اهداف عالی در این حوزه به مشارکت عمومی نیاز دارد.
موسوی از برگزاری جشنواره در دو بخش اصلی و بخش ویژه خبر داد و گفت: بر اساس سیاستهای کلی این جشنواره، تمامی پایان نامهها و رسالهها که از سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۴۰۰ دفاع شدهاند، همچنین پروپوزالهای تصویب شده تا زمان برگزاری جشنواره به نوعی مرتبط با بحث امنیت اخلاقی و ارتقاء آن هستند، قابلیت ارسال به جشنواره را داشتند.
دبیر برگزاری این جشنواره تصریح کرد: در این جشنواره ۲۸۱ اثر مرتبط با موضوع جشنواره ارسال شد که پس از داوریهای اولیه تعداد ۱۱۱ اثر به مرحله داوری تخصصی در شش محور ارجاع و در نهایت ۲۲ اثر شامل دو پایاننامه در مقطع دکتری و ۲۰ پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد، برگزیده شناخته شد.
وی در مورد جرئیات هر محور و آثار پذیرفته شده در هر بخش نیز خاطرنشان کرد: در محور اخلاق و معارف اسلامی، ۱۳ اثر داوری شد که سه اثر به عنوان حائز رتبه و شایسته تقدیر شناخته شد. در محور حقوق جزا و جرم شناسی تعداد ۱۹ اثر به داوران ارجاع و در نهایت چهار اثر برگزیده شد و در محور علوم اجتماعی ۲۷ اثر مورد داوری قرار گرفت که تعداد هفت اثر به عنوان برگزیده انتخاب شدند.
موسوی خاطرنشان کرد: در محور علوم ارتباطات و رسانه نیز ۱۴ اثر به داوران تخصصی ارجاع و چهار اثر منتخب شناخته و در محور علوم قران و حدیث با بررسی ۲۵ اثر تعداد دو اثر و در محور فقه و حقوق اسلامی نیز با داوری ۱۳ اثر دو اثر برگزیده شدند.
وی در پایان عنوان کرد: علاوه بر این نیز دانشگاه اقدام به تهیه بانک اطلاعات پایاننامههای مرتبط با محور جشنواره کرد و با تعریف کلیدواژههایی در سایت ایرانداک به عنوان مرجع جستجو پایاننامهها ثبت شد که شامل ۵۱۰ اثر بود.
انتهای پیام/الف
شناسه خبر: 346812