معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان یزد با اشاره به نقش مشاوره در حوزه خانواده گفت: باید فرهنگ استفاده از خدمات مشاوره در حوزه های مختلف نهاد خانواده به مردم معرفی شود.
به گزارش خبرنگار فارس از یزد، محمدحسین رحیمی زاده در بازدید از مرکز مشاوره خانواده ۳ یزد با اشاره به سختی های کار مشاوره گفت:رسیدن به شناخت در چند جلسه و ارائه راه حل منطقی و کاربردی که منجر به حل اختلافات شود کاری بسیار دشوار است.
وی با بیان اینکه پرونده های ارجاعی به این مراکز در حوزه دعاوی خانواده است افزود: در این حوزه باید رویکرد مراکز مشاوره ایجاد صلح و سازش بین طرفین و حفظ بنیاد گرم خانواده باشد که البته میانگین حدود ۲۰ درصد از دعاوی خانواده ارجاع شده منجر به سازش و از ادامه رسیدگی در محاکم قضایی جلوگیری می شود.
رحیمی زاده با اشاره ظرفیت قانونی تعیین شده برای مراکز مشاوره اظهار داشت: ارائه مشاوره قبل از طلاق توانسته است در کاهش آمار طلاق بسیار موثر باشد که قابلتقدیر است.
وی افزود: استفاده از ظرفیت رسانه جهت آشنایی مردم به نقش مشاوره در حل اختلافات و دعاوی و نهادینه کردن این فرهنگ در جامعه باید مورد توجه قرار گیرد.
رحیمی زاده بر لزوم توجه به بحث مشاوره قبل از ازدواج تاکید کرد و گفت: این مشاوره ها با هدف شناخت زوجین قبل از ازدواج در راستای تشکیل خانواده گرم و پایدار صورت میگیرد که باید ضرورت آن تبیین شود.
وی افزود: معرفی خدمات ارائه شده در مراکز مشاوره و مواردی که به صلح و سازش ختم شده است می تواند در جذب مردم به این مراکز موثر باشد.
رحیمی زاده با اشاره به اینکه از مجموع مراکز مشاوره خانواده در مرکز استان ۴ مرکز تحت نظر مرکز مشاوران قوه قضائیه استان فعالیت دارند گفت: این مراکز با استفاده از ظرفیت های قانونی و بهره گیری از نیروهای متخصص علاوه بر حوزه خانواده در سایر حوزه های مشاوره تخصصی نیز موفق بوده اند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان یزد تصریح کرد: این مراکز به صورت مستمر مورد نظارت قرار دارند و به صورت دوره ای از آن ها بازدید می شود.
انتهای پیام/ص
شناسه خبر: 181896