رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ایران گفت: تنفس در هوای ابرکوه را تنفس در فضای تاریخ ایران و این شهر را یک موزه بزرگ، زنده، واقعی از تاریخ و هویت ایران اسلامی میدانم که درخت سرو آن نماد ایستادگی ایران در طول چند هزار سال در برابر طوفانها و تندبادهای روزگار است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از ابرکوه، غلامعلی حداد عادل ظهر امروز در سفر نوروزی خود به شهرستان ابرکوه پس از بازدید از جاذبههای گردشگری این شهر از جمله گنبد عالی، سرو کهنسال، مسجد بزرگ آقا، مجموعه تاریخی آقازاده و عمارت قجری، مسجد جامع و مقبره عزیزالدین نسفی، اظهار کرد: در کتابها مختلف چیزهایی در مورد ابرکوه خوانده و علاقهمند بودم که به ابرکوه سفر و در هوای آن تنفس کنم.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ایران افزود: تنفس در هوای ابرکوه را تنفس در فضای تاریخ ایران و این شهر را یک موزه بزرگ، زنده، واقعی از تاریخ و هویت ایران اسلامی میدانم. سرو ابرکوه را نماد ایستادگی ایران در طول چند هزار سال در برابر طوفانها و تندبادهای روزگار میدانم و خوشحالم که با مردم خونگرم و میهماننواز ابرکوه روبهرو شدم.
حداد عادل تصریح کرد: شهر را بسیار زنده و پاکیزه دیدم و خدا را شاکرم که با وجود همه تحریمها، فشارهای اقتصادی و مشکلاتی که دشمنان برای ایران و انقلاب اسلامی پدید آوردند، ابرکوه اینچنین فعال، زنده و با نشاط است و من این نشاط، سر زندگی، پاکیزگی و زیبایی را در همه شهرهای استان یزد احساس کردم.
وی سفر به ابرکوه را آرزوی دیرینه خود عنوان کرد و ادامه داد: بسیار خوشحالم از اینکه توانستم به آرزوی دیرینه خودم جامه عمل بپوشانم و این شهر را از نزدیک ببینم؛ چراکه ابرکوه شهری است که تاریخ اش از جغرافیایش بزرگتر و ریشهاش از شاخ و برگ اش افزونتر است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اصالت در شناسنامه ابرکوه ثبت شده است، اذعان کرد: یکی از کسانی که من را به یاد ابرکوه میاندازد، قاضی ابرقویی است که کتاب سیرت رسولالله را به فارسی ترجمه کرده و معاصر سعدی بوده است. با وجود گذشت 800 سال از تألیف کتاب، انسان با مطالعه آن میتواند بفهمد که در قرنهای گذشته چه مردان بزرگی در این شهر کوچک زندگی میکردند.
انتهای پیام/ف
شناسه خبر: 213208