یزد پورتال
26 فروردین 1402 - 12:36

برنامه‌های تحولی «یزدِ نوین» و «یزدِ بهره‌ور» تشریح شد

یزد- برنامه‌های تحولی «یزدِ نوین» و «یزدِ بهره‌ور» با حضور دستیاران مردمی سازی دولت در استان تشریح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد، با به اهمیت اجرایی شدن برنامه تحولی یزدِ نوین در استان و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها برای تحقق آن، از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برنامه‌های تحولی یزدِ نوین و یزدِ بهره‌ور در نشستی با حضور دستیاران مردمی سازی دولت تشریح شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در این مراسم به معرفی برنامه تحولی یزدِ نوین پرداخت و محورهای این برنامه را پرداخت و اظهار داشت: این برنامه نمونه‌ای از برنامه‌های توسعه‌ای است که بخش اعظم آن با مشارکت غیر دولتی‌ها نظیر اساتید، نخبگان، متخصصان و فعالان حوزه‌های مختلف از سوی این سازمان تدوین شده است.

جعفر رحمانی با بیان اینکه برنامه‌ریزی بدون مشارکت و حضور متولیان آن محکوم به نابودی است، افزود: نگاه متفاوت این سازمان در تدوین برنامه تحولی یزدِ نوین به گونه‌ای بود که بر پروژه‌های پرچم‌دار استان به جای کلی‌گویی تمرکز شده است.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به اینکه مسئولان امر بر مردمی کردن برنامه تحولی یزدِ نوین تاکید دارند، عنوان کرد: باید نقش مردم را در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی‌های کلان و توسعه‌ای کشور پر رنگ‌تر کرد.

رحمانی همچنین به تشریح برنامه یزدِ بهره‌ور پرداخت و گفت: برنامه بومی ارتقای بهره‌وری تحت عنوان یزدِ بهره‌ور متناسب با مقتضیات محلی (استان صنعتی-معدنی) و هم راستا با اسناد توسعه محلی در راستای حل مسائل بومی و مبتلابه جامعه محلی نظیر کم آبی، آلودگی و... تدوین شده و نگاه ویژه‌ای به ظرفیت‌های درونی استان همچون نیروی انسانی نخبه، شرکت‌های مشاور، فناوران و... دارد.

وی به شبکه ساختاری مدیریت برنامه یزدِ بهره‌ور به سه سطح کلان، میانه و خرد اشاره کرد و چشم‌انداز آن را تبدیل شدن استان در سال ۱۴۱۱ به عنوان «استان بدون اتلاف و پایتخت بهره‌وری ایران» دانست.

وی با بیان اینکه آینده، راهی نیست که باید برویم؛ جایی است که باید آن را بسازیم، خواستار مشارکت اقشار مختلف جامعه شد و گفت: برای تحقق برنامه‌های تحولی در استان باید از تمامی ظرفیت‌ها استفاده کرد.

مسعود پارسافر دستیار استاندار در امر مردمی‌سازی دولت و رئیس ستاد دستیاران و همیاران مردمی استان نیز در این نشست دانستن اسناد بالادستی را برای دستیاران مردمی در دستگاه‌های اجرایی را ضروری خواند.

پارسافر تصریح کرد: عمده مسئولیت دستیاران مردمی بهم‌رسانی است، به این معنا که باید مسائل و چالش‌های حوزه تخصصی خود و همچنین ظرفیت‌های مردمی را شناسایی و احصاء کرده و با وصل کردن این دو به یکدیگر، سیل عظیم توان و انرژی مردمی را پای کار دولت بیاورند لذا دانستن اسناد بالادستی برای آنها مهم و حیاتی است.

منبع: مهر
شناسه خبر: 1150648

مهمترین اخبار یزد: