مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت: طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در این استان آغاز شد.
فاتحی نیا گفت: در این طرح که به مدت یکماه ویژه نوروز در یزد اجرا میشود، مرغ فروشیها و قصابی ها، همچنین کشتارگاه ها، سردخانه خا و رستورانهای استان مورد توجه قرار میگیرد.
به گفته او ۲۵ اکیپ شامل ۱۱ اکیپ ثابت و ۱۴ اکیپ سیار از ساعت هشت صبح تا هشت شب عملیات نظارت را در سطح استان و شهرستانها انجام میدهند.
مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت: داشتن شناسنامه سلامت محصول و مهر دامپزشکی، همچنین حضور مسوول فنی برای محصولات خام پروتئینی از جمله مواردی است که در این نظارتها مد نظر است.
شناسنامه سلامت محصولفاتحی نیا گفت: پیش بینی میشود در قالب این طرح بیش از ۲ هزار واحد تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی تحت نظارت دامپزشکی قرار بگیرد.
به گفته او شهروندان میتوانند موارد تخلف را با شماره تماس ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان در میان بگذارند.
باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد
باشگاه خبرنگاران جوانیزدیزد
شناسه خبر: 135334