مدیرکل آموزش و پرورش یزد با بیان این که توسعه و تقویت رشتههای فنی و حرفهای و کارودانش یکی از اولویتهای این اداره کل در استان یزد است، گفت: در استان یزد 220 مدرسه بلاتکلیف داریم که به خاطر موانع قانونی وارد لیست مولدسازی نشده است.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، محمدکاظم رحیمینژاد پیش از ظهر امروز در نشست خبری که با اشاره به تغییر فرآیند سنجش دانشآموزان که از پایه اول دبستان به پیش دبستانی منتقل شده است، اظهار کرد: این مهم به فرآیندی پایدار تبدیل شده و در طول سال اجرا میشود.
وی با بیان اینکه فرآیند ثبتنام سال تحصیلی جدید از اردیبهشت ماه انجام میشود و تمام واحدهای آموزشی موظفند ثبتنام خود را فقط در زمان مشخص شده انجام دهد، افزود: اگر توسط مرکزی رعایت نشده مراکز پیش دبستانی که زودتر موعد ثبت نام کردند موظفند هزینه دریافتی را به خانوادهها عودت دهند.
رحیمینژاد با اشاره به نقش شهروندان در بحث شناسایی و معرفی کودکان بازمانده از تحصیل، گفت: شهروندان در صورت شناسایی کودک بازمانده از تحصیل میتوانند با شماره ۳۳۱۴۴۶۲۱.۶۲۲ تماس بگیرند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد با بیان اینکه تاکنون ۱۸۶۸ نفر بازمانده از تحصیل در استان یزد هستند، گفت: تاکنون از این تعداد حدود ۸۷۳ نفر شناسایی و به سمت کلاسهای درس هدایت شدند.
وی اعزام مستمر گروههای جهادی به مناطق کم برخوردار سطح استان را از جمله اقدامات موثر و ارزشمند کادر آموزشی استان یزد دانست و بیان کرد: طرح یار مهربان به منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی از دیگر برنامه های در دستور کار است.
رحیمینژاد برگزاری مسابقات ملی ابتکارات و اختراعات دانشآموزی را از یگر اقدامات در دستور کار اداره کل آموزش و پرورش استان یزد دانست و بیان کرد: تاکنون ۱۰ هزار دانش آموز از سراسر کشور ثبت کردند و از این تعداد ۷۰۰ اثر مورد ارزیابی و ارائه قرار می گیرد.
توسعه رشتههای جوار کارخانهای و فنی و حرفهای و کارودانش از جمله اولویتهای اجرایی و آموزشی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد است، گفت: توانمند کردن دانشآموزان نقش مهمی در کنترل و کاهش هرگونه آسیب اجتماعی و فرهنگی دارد.
وی جایگاه استان یزد در حوزه سواد آموزی را نسبت به جمعیت برتر کشور دانست و افزود: امیدواریم برای سال تحصیلی آینده سه هنرستان جوارکارخانه ای جدید در سطح استان یزد آغاز بکار کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شایعه مطرح شده در خصوص فروش مدرسه خیری اردکان توسط این اداره کل، خاطرنشان کرد: در گزارش ارسال شده به وزارت آموزش و پرورش مشخص شده که عنوان خیری و فعال بودن مدرسه با ۲۱۲ دانش آموز مد نظر بوده و عملا در گزارش ارسال شده مشخص است که امکان فروش آن مدرسه خیری وجود نداشته و قصدی هم در این باره وجود ندارد.
رحیمینژاد با بیان اینکه منتشر کنندگان شایعه مولدسازی مدارس استان یزد، لیست مربوط به این بحث را ناقص منتشر کردند و موجب تقویت این ابهام برای افکار عمومی شدند، گفت: در استان یزد ۲۲۰ مدرسه بلااستفاده داریم که به نداشتن بودجه کافی هنوز ساماندهی نشده و همچنین به خاطره وجود یک سری موانع مختلف قانونی وارد لیست مولدسازی هم نشدند.
پایان پیام/الف