رییس انجمن خیرین مدرسهساز یزد با اشاره به اهمیت مشارکت عالی خیرین مدرسه ساز در این استان، گفت: طی ۳۳ روز گذشته از سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان از سوی خیرین برای ساخت چهار مدرسه جدید در استان یزد پرداخت شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، مدرسه مهمترین مکانی است که کودکان میتوانند در آن رشد کنند، اصول انسانی را بیاموزند و در نهایت پیشرفت کشور را حاصل کنند.
اگر امروزه کشورهای توسعهیافته با این نام شناخته میشوند و دیگر کشورها را با واژههایی چون جهان سومی و یا در حال توسعه خطاب میکنند، اگر اقتصاد و یا صنعتی قوی دارند و توانستهاند مسیر ترقی را بهدرستی طی کنند، همه و همه به خاطر آموزش صحیح در مدارسی مجهز و پیشرفته برای کودکانشان است.
برای تحقق چنین امری نیازمند آن هستیم که تمامی کشور به مساوات از مدارس مجهز و امکانات آموزشی پیشرفته استفاده کنند تا توسعه و عدالت بهطور همهجانبه در کشور توزیع شود؛ بنابراین برای رسیدن به چنین مطلوبی نیاز است تا همه مردم دستبهدست هم دهند و موجبات این رشد را فراهم سازند.
امیرحسین رادمنش، رییس انجمن خیرین مدرسهساز یزد در این خصوص به خبرنگار فارس از این استان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵۰ شخص حقیقی و حقوقی در مجمع خیرین مدرسه ساز استان یزد فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد مدارس استان یزد خیری هستند، افزود: طی ۳۳ روز گذشته از سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان از سوی خیرین استان برای ساخت چهار مدرسه جدید پرداخت شده است.
رییس انجمن خیرین مدرسهساز استان یزد با بیان اینکه در سال گذشته بالغ بر ۴۰ طرح آموزشی و فرهنگی توسط خیرین در این استان اجرایی شده است، گفت: یزد در بحث مشارکت خیرین مدرسه ساز جایگاه برتر کشوری را دارد.
رادمنش با اشاره به این موضوع که در سال ۹۹، ۳۷ درصد کلاسهای درس استان یزد فرسوده بودند، تصریح کرد: با مشارکت مطلوب خیرین مدرسه ساز این آمار در سال گذشته به ۲۰ درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه استان یزد در حال حاضر به سه هزار کلاس درس یا ۳۰۰ مدرسه استاندارد نیاز دارد، تأکید کرد: در سفر رئیس جمهور ۳۱۷ میلیارد تومان جهت اجرای طرحهای آموزشی تصویب شد.
رییس انجمن خیرین مدرسهساز استان یزد خاطرنشان کرد: در استان یزد ۶۸ مدرسه خیرساز است که خیرین به مسئولیت خود عمل کرده و برای تکمیل این مدارس در انتظار تأمین اعتبار دولتی است.
مهران فاطمی استاندار یزد هم در خصوص مصوبات سفر رئیس جمهور به این استان، اظهار کرد: مصوبات سفر رئیس جمهور به استان را با تمام توان پیگیری کرده و به هیچ توجیهی را برای کم کاری در این خصوص نمی پذیریم.
وی با بیان اینکه تمام دستاندرکاران استان باید پای کار اجرای مصوبات سفر رییس جمهور باشند، افزود: تقویت زیرساختهای آموزشی استان را در چارچوب قانون حمایت کرده و برای اطمینان خاطر از مسئولان مرتبط میخواهیم که به صورت مستمر و میدانی از روند اجرای طرحهای در دستور کار گزارشگیری کنند.
استاندار یزد در ادامه با اشاره به اهمیت پرداخت بالغ هزار میلیارد تومان از تعهدات انجام شده در سفر رئیس جمهور طی کمتر ۶۰ روز به حساب استان، گفت: ارائه خدمات بیشتر و بهتر در گرو همراهی و همکاری جدی دستشاندرکاران در حوزههای مختلف است.
محمدعلی خواجه رضایی مدیرعامل مجمع خیرین مدرسهساز یزد نیز در خصوص هزینههای ساخت مدارس در این استان اظهار کرد: با توجه به افزایش هزینههای ساخت و ساز برای ساخت هر کلاس درس به اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ تومان نیاز است.
وی با بیان اینکه در تعریف فنی ساخت کلاس درس، مساحت و هزینه مورد نیاز برای سالن، آزمایشگاه، دفتر مدیر و کادر آموزشی هم مد نظر قرار گرفته میشود، گفت: طبق رصد انجام شده مناطق حاشیه شهر یزد و شهرکهای تازه ایجاد شده در استان به مدارس و فضای آموزشی استاندارد نیاز دارند.
مدرسهسازی را میتوان یک تجارت معنوی بسیار پربرکت دانست، تجارتی که میتواند زندگی صدها کودک را درسالهای طولانی بهبود بخشد و در نهایت منجر به ساخت میهنی باصلابتتر و قدرتمندتر شود.
به همین جهت و برحسب نیاز حال حاضرِ کشور، لازم است بنیادهای خیریه و نیکوکاری، بهطور جدی به بحث مدرسهسازی و مشارکت در ساخت مدرسه ورود کرده و در مناطق کمتر توسعهیافته با ساخت مسیر تعالی بیش از پیش ایران اسلامی را هموارتر سازند.
انتهای پیام/الف
شناسه خبر: 273905