مدیرکل دامپزشکی یزد گفت: اکیپهای دامپزشکی با تمام نیرو نسبت به انجام عملیات بهداشتی و پوشش سراسری مناطق خسارت دیده اقدام مینمایند.
علی فاتحی نیا گفت: جاری شدن سیل میتواند موجب بروز بیماریهای کلستریدیائی، شاربن، شاربن علامتی، لپتوسپیروز و لمپی اسکین و همچنین به دلیل ایجاد شرایط مناسب برای افزایش آلودگی دامها به بیماریهای انگل داخلی و خارجی بدن دامها و ابتلای دامها به بیماریهایی نظیر پنومونیها، کمبودها، مسمومیتها و کاهش موادمعدنی و ویتامینه شود.
مدیرکل دامپزشکی یزد گفت: به منظور مبارزه با بیماریهای دامی از طریق واکسیناسیون دامها علیه بیماریهای مختلف و سمپاشی اماکن دامی در دستور کار دامپزشکی قرار گرفته است.
فاتحی نیا گفت: با توجه به شرایط موجود ضروری است اکیپهای دامپزشکی با تمام نیرو نسبت به انجام عملیات بهداشتی و پوشش سراسری مناطق خسارت دیده اقدام نمایند تا از بروز خسارتهای بیشتر و همچنین شیوع بیماریهای دامی جلوگیری شود.
او درمان و واکسیناسیون دامهای موجود و سمپاشی رایگان اماکن دامی را از اقدامات موثر در پیشگیری از بیماریهای دام و ایجاد خسارتهای ثانویه عنوان نمود.
به گفته این مسئول: دامپزشکی برای کمک به دامداران و حفظ بهداشت عمومی جامعه از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و با تمام توان در حل مشکلات موجود اقدام مینماید.
فاتحی نیا در ادامه از دامداران و مرغداران استان درخواست نمود: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری و آیجاد آسیب به سلامت و بهداشت عمومی جامعه، اطلاع رسانی سریع میزان دقیق تلفات دامی به اکیپهای دامپزشکی را دستور کار خود قرار دهند و از طریق سامانه ارتباط مردمی ۱۵۱۲ دامپزشکی را مطلع نمایند.
پیشگیری از شیوع بیماریاین مقام مسئول در پایان گفت: ضروری است همکاری در اعمال مقررات قرنطینهای وضع شده از سوی دامپزشکی منطقه مورد توجه جدی دامداران، مرغداران و آبزی پروران استان قرار گیرد.
باشگاه خبرنگاران جوانیزدیزد
شناسه خبر: 511405