امام جمعه یزد گفت: امید است در جامعه به ویژه نسل جوان، ارتباط با قرآن و عمل به آن گسترش یابد.
- اخبار استانها -به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیتالله محمدرضا ناصری صبح امروز در مراسم سی و یکمین دوره مسابقات جامع قران کریم مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری سراسر کشور در استان یزد، با اشاره به ارتباط بیشترنسل جدید با قرآن اظهار داشت: همواره کودکان و نوجوانان با انسگیری با قرآن در زمان کودکی و بهرهگیری از آن در زمان بزرگسالی، خدمت کننده به قرآن و نظام جمهوری اسلامی ایران بودند و امید است در جامعه به ویژه نسل جوان، ارتباط با قرآن و عمل به آن گسترش یابد.
خبرگزاری تسنیمیزدیزدوی افزود: نظام آموزشی کشور همواره نیازمند آموزش و پرورش محصلانی است که متدین و خداشناس باشند و باید این اصل مهم در نظام آموزشی کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه یزد با تاکید بر اهمیت تدین و خداشناسی در شکل گیری شخصیت متعالی انسانی تصریح کرد: کودکان این سرزمین نیاز دارند که از ابتدای شروع دوره آموزشی خود، اصول اصلی و بنیادی همچون تشخیص خوب از بد، پرورش قدرت تصمیم گیری، تفکر و تدین را یاد بگیرند.
وی افزود: در سیستم آموزشی کشور، فقدان و عدم وجود برخی از مسائل بنیادی به شدت به چشم می خورد و نیاز است که تغییر و تحولات اساسی در این زمینه صورت گیرد تا آموزش کودکان در بدو ورود به دوره تحصیلی به درستی صورت بگیرد.
هراس رژیم صهیونیستی از قدرت نرم حماس/ جشنواره قرآنی «صفوه الحفاظ» عامل وحشت صهیونیستها
هراس رژیم صهیونیستی از قدرت نرم حماس/ جشنواره قرآنی «صفوه الحفاظ» عامل وحشت صهیونیستها300 شرکتکننده کرمانی در مرحله استانی چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن رقابت میکنند
300 شرکتکننده کرمانی در مرحله استانی چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن رقابت میکنندامام جمعه یزد استحکام هویتی و شخصیتی را اساسیترین و مهمترین فاکتور وجودی هر شخص دانست و تصریح کرد: نظام آموزشی کشور باید به گونهای باشد تا هویت و شخصیت فرزندان کشور را به درستی و بر اساس فرهنگی ایرانی – اسلامی استحکام ببخشد و کودکان این سرزمین بدانند که هویت هر فرد، معرف آن شخص است و باید نسبت به پرورش هویتی خود با جدیت عمل کرده و از الگوپذیری نادرست از برخی از شخصیتهای ساخته شده اجتناب کنند.
ناصری عنوان کرد: آموزش و پرورش باید به گونهای عمل کند که قوه تحلیل و تفکر را پرورش دهد و دانش آموز را پرسشگر و جویا تربیت کند، زیرا شخص جویای علم در نهایت میتواند به تولید علم و انجام پژوهشهای فاخر کمک کند.
انتهای پیام/781/
شناسه خبر: 711916