رئیس گروه سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی یزد از پلمب 44 مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از 24 اسفند ماه تا 6 فرودین 1402 خبر داد.
دکتر وحید جعفری، رئیس گروه سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی یزد، در گفتوگو با خبرنگار فارس از این استان، اظهار کرد: طرح سلامت نوروزی در استان یزد از ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱ آغاز و تا ششم فروردین ماه سال جاری ادامه داشت.
وی با بیان اینکه در بازه زمانی تعیین شده برای طرح سلامت نوروزی بیش از یک هزار و ۲۵۴ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط استان یزد انجام شده است، افزود: در بازرسیهای انجام شده، ۲۱۰ مورد به مراجع قضایی معرفی و ۴۴مرکز متخلف نیز پلمب شدهاند.
رئیس گروه سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: طی بازرسیهای انجام شده در ایام نوروز ۱۲ هزار و ۹۴۶ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در سطح استان یزد کشف و معدوم شده است.
دکتر جعفری تصریح کرد: در این بازه زمانی ۳۸۶ مرکز اقامتی، ۶۸۳ مراکز و اماکن بین راهی، هفت هزار و ۴۵۹ مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، سه هزار و ۴۷۶ اماکن عمومی و ۶۲ پایانه مسافربری بازرسی شدهاند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین ۳ هزار و ۸۵۰ مورد کلرسنجی منابع آب و ۷ هزار و ۳۴۲ مورد سنجش پرتابل سطوح و مواد غذایی نیز توسط کارشناسان بهداشت محیط استان یزد انجام شده است.
پایان پیام/ب