مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد خودامدادی و دیگر امدادی را مهمترین راهکار برای به حداقل رساندن خسارت در مواقع بحرانی دانست و گفت: 18 محله از مناطق ۴۰ گانه منطقه تاریخی یزد در مورد چگونگی مدیریت بحران در مناطق شهری آموزش و توجیه شدند.
علیرضا نقوی، مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد در گفتوگو با خبرنگار فارس از این استان، اظهار کرد: یکی از مسائلی که هر ساله در نقطهای جهان رخ میدهد، بوجود آمدن بلایای طبیعی است که بخش اعظم آن به سیل، بارندگی و زلزله اختصاص دارد.
وی افزود: بعد از سیل مردادماه حلقه مفقوده حوزه بهسازی محلات شهری یزد شناسایی و با هدف افزایش تابآوری شهر یزد در برابر بحرانیهای احتمالی برنامهریزی مستمر در دستور کار قرار گرفت.
نقوی برگزاری جلسات آموزشی و توجیهی برای محلات مختلف را از جمله اقدامات انجام شده و در دستور کار دانست و گفت: تاکنون نماینده ۱۸ محله از مناطق ۴۰ گانه منطقه تاریخی یزد در مورد چگونگی مدیریت بحران در مناطق شهری آموزش و توجیه شدند.
مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد خودامدادی و دیگر امدادی یکی از مهمترین راهکارهای کاهش و به حداقل رساندن خسارت در مواقع بحرانی است که باید با مشارکت عمومی و اقدام به موقع شهروندان انجام شود.
وی با بیان اینکه تقریبا هر ۱۰۰ سال یک بار بارندگی شدید که منجر به یک سری خرابیها در سطح شهر میشود را در استان یزد شاهد هستیم، گفت: انجام یک سری اقدامات پیشگیرانه و حین بحران نظیر بازدید ناودانها و ورودی چاههای جذبی در محلات نقش مهمی در کاهش خسارت در مواقع بحرانی دارد.
نقوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در بارندگی اخیر خرابی برای خانههای منطقه تاریخی دومینووار انجام شده است، خاطرنشان کرد: در سیل اخیر بالغ بر ۲۰ درصد خانههایی که تخریب شدند خالی از سکنه بوده و بدون هیچ نظارتی رها شده بودند که علاوه بر تخریب خود منجر به تخریب منازل مجاور نیز شدند.
مدیر منطقه تاریخی شهرداری یزد در پایان مشارکت عمومی را تنها راه مقابله با خسارات جدی در مواقع بحرانی دانست و بیان کرد: سعی داریم با آموزش شهروندان و تجهیز محلات به یک سری وسایل امدادی مانع از خسارت گسترده در بحرانهای مختلف شویم.
پایان پیام/الف
شناسه خبر: 848617