معاون رئیس جمهور با بیان این که دولت بایستی ۸۵۰ هزار فرهنگی را در بازه زمانی کوتاه رتبهبندی کند، گفت: در حال حاضر 13 درصد بودجه کشور در آموزش و پرورش و 15 درصد در حوزه سلامت هزینه میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، میثم لطیفی در ادامه سفر خود به این استان، شامگاه دیروز با حضور در جمع نخبگان یزدی با اشاره به اهمیتی روایتی از قول رسول گرامی اسلام(ص)، اظهار کرد: مردم نباید از فتنه دشمنان هراسی داشته باشند چون به فرموده پیامبر گرامی اسلام دشمنان با فتنههای مختلف خود را بین میبرند.
وی با بیان اینکه بین علم و حکمت فرق است و اساتید باید در دانشگاه این مهم به دانشجویان بیاموزند، افزود: نسبت بروکراسی و دموکراسی در ایران سئوال و مقولهای جدی است و باید مد نظر بسیاری از طرحهای دولتی قرار گیرد.
معاون رئیس جمهور در خصوص اجرای طرح رتبه فرهنگیان، گفت: بر اساس سند تحول بحث رتبه بندی فرهنگیان بعد از سنجش صلاحیت حرفهای آنها در سال ۹۱ تصویب شده و به یکباره در ۲۵ اسفنده ماه ۹۹ لایحه رتبه بندی وارد مجلس میشود.
رتبه بندی فرهنگیانلطیفی تصریح کرد: در طرح رتبه بندی دولت باید ۸۵۰ هزار نفر فرهنگی را در بازه زمانی خیلی کم رتبهبندی کرده و همین امر برخی از فرآیند اجرایی را دچار چالشهای متعدد میکند.
وی خاطرنشان کرد: چگونگی افزایش وفاداری سازمانی و تعهدکاری در دستگاههای دولتی از دیگر سئوالات مهم مسئولان از نخبگان است که باید برای آن پاسخ جدی داده شود.
معاون رئیس جمهور نخبه گزینی در دستگاههای اجرایی را یکی دیگر از مسائل حائز اهمیت دانست و بیان کرد: ملاک نخبگی باید در کشور بروز شود.
لطیفی با طرح این سئوال که آیا با رسمی شدن کارکنان در دستگاههای دولتی بهره وری دستگاهها هم افزایش مییابد، گفت: پیش بینی تحقق درآمدی دولت ۷۴ درصداست و در حال حاضر بیش از ۲۶ درصد عدم تحقق قطعی داریم.
وی مشخص شدن مدل بهرهوری و اینکه هر دستگاه چقدر بهرهوری دارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۳ درصد بودجه کشور در آموزش و پرورش و ۱۵ درصد بودجه کشور در حوزه سلامت هزینه میشود.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دستگاه به دستگاه باید دولت کمک کند تا بهرهوری در دستگاههای اجرایی افزایش یابد.
انتهای پیام/الف
شناسه خبر: 780817