یزد پورتال
19 شهریور 1401 - 12:27

مصرف گوشت ماهانه یزدی‌ها از یک به نیم کیلو کاهش یافت/ کاهش 50 درصدی تولید مرغ در استان

غیب اللهی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان یزد گفت: هرگونه افزایش قیمت گوشت قرمز منجر به کاهش مصرف مردم می‌شود و تولید مرغ 50 درصد در استان کاهش یافت. غیب اللهی می‌گوید: مصرف گوشت قرمز از ۱۲ کیلو گرم در سال برای یزدی‌ها به شش کیلوگرم در سال کاهش یافته است. گوشت قرمزاو می‌گوید: قیمت گوشت در استان حداکثر با قیمت ۱۷۵ هزارتومان در حال عرضه است که این قیمت نسبت به استان‌های همجوار بالاتر است و به نظر می‌رسد دیگر امکان افزایش این قیمت وجود نداشته باشد.به گفته او پس از سیل اخیر برای جبران خسارت‌های وارد شده به دامداران و عشایر استان حدود ۴۰۰ تن نهاده ارزان قیمت در میان آن‌ها توزیع شد. نهادهغیب اللهی گفت: در شهریور سال جاری نسبت به مدت مشابه حدود ۵۰ درصد میزان جوجه ریزی استان کاهش یافته است و مردم از لحاظ تامین مرغ هیچ گونه نگرانی نداشته باشند، زیرا که قبلا تولیدات مرغ استان فراتر از نیاز خود استان بود و مازاد آن به استان‌های همجوار ارسال می‌گردید. تولیدات مرغباشگاه خبرنگاران جوانیزدیزد
شناسه خبر: 727746

مهمترین اخبار یزد: