یزد -ایرنا- امام جمعه یزد گفت: یکی از مسائلی که باید در استان به آن سر و سامان داده شود بحث معادن است که برخی از آنها اصلا رها هستند.
به گزارش ایرنا، آیتالله محمدرضا ناصری روز یکشنبه در دیدار استاندار و جمعی از مدیران استانداری یزد به مناسبت هفته دولت افزود: فارغ از اقداماتی که در سطح کشور انجام میشود، در سطح استان نیز باید این معادن سر و سامان داده شوند و این موضوعی مهم برای استان است.
وی افزود: در شرایطی که دشمنان به اشکال مختلف علیه نظام و مردم ایران توطئه میکنند، اما اراده و خواست خداوند، حفظ و پیروزی مردم ایران است.
امام جمعه یزد اظهار داشت: جای دارد از استاندار و همکاران ایشان بخاطر جدیت در امور و برنامهریزی برای پیشبرد کارها تشکر کنم؛ برنامهریزیها زمانی به نتیجه میرسد که همراه با پشتکار و پیگیری باشد و لذا باید بعد از آغاز کار آن را بطور جدی پیگیری کنید تا به نتیجه لازم برسد.
وی تأکید کرد: مجموعههای مختلف باید سریع کار مردم را انجام دهند و نباید بهگونهای باشد که مردم برای انجام کارها بیجهت معطل شوند.
وی اضافه کرد: یکی از موضوعات مهم که ما با آن مواجه هستیم آموزش و پرورش است و بحث تحول در آموزش و پروش مسئلهای مهم است که باید انجام شود و این لازمه پیشرفت کشور است.
ناصری ادامه داد: با توجه به موقعیتی که استان یزد دارد یکی از نیازهای استان تقویت و گسترش خط ریلی استان یزد است و این موضوعی بسیار مهم و حیاتی برای یزد است.
همچنین استاندار یزد در این نشست گفت: دولت سیزدهم از همان ابتدا بنای خودش را بر رضایت خداوند و رضایت مردم قرار داد و از همه فرصتهایی که در اختیار داشت سعی کرد برای حل مشکلات مردم اقدام کند بدون اینکه به حواشی بپردازد.
مهران فاطمی افزود: در استان از ابتدای استقرار تیم جدید اقداماتی انجام شد شاید بتوان گفت مهمترین اقدامی که در این یکسال برای آن وقت گذاشته شد و در اولویت اول بود، تدوین برنامه تحولی استان بود چون کار بدون برنامه به نتیجه نمیرسد.
استاندار یزد ادامه داد: این برنامه کاملا مبتنی بر اسناد بالادستی تدوین شد و همچنین با مشارکت همه ذینفعان بحث تدوین شد و فقط بخش دولتی این کار را نکرد بلکه در هر بخش فعال آن بخش اعم از بخش خصوصی و مردم ورود پیدا کردند.
وی عنوان کرد: با ورود دولت سیزدهم درصد پوشش واکسیناسیون کرونا ۱۸ درصد بود اما در حال حاضر ۹۵ درصد مردم استان یزد دز اول واکسن را تزریق کردهاند و ۸۶ درصد نیز دز دوم و ۴۱ درصد نیز دز سوم و ۳ درصد هم دز چهارم را دریافت کردهاند.
فاطمی اضافه کرد: دولت و وزارت کشور بصورت جدی به مسئله تعرض به خط انتقال اب هم ورود کرد و پیگیریهایی که مجمع نمایندگان و مسئولان استان داشتند بهگونهای برنامهریزی شد که از آن زمان تا الان، علیرغم تنشهای شدید آبی اما دیگر به خط انتقال آب یزد تعرضی نشد.
وی تأکید کرد: علت آن هم این بود که مسئله آب به دغدغه جدی و اصلی دولت تبدیل شد و در سطح معاون اول رئیسجمهور یک کمیته آب تشکیل شد که در آن پنج وزیر و دستگاههای مختلف مربوطه و معاون اول رئیسجمهور حضور داشتند و تصمیمگیری میشد و در حال حاضر نیز ماهیانه این جلسات برگزار و تصمیمات لازم گرفته میشود.
استاندار یزد تصریح کرد: یکی از مواردی که اخیرا تصمیم گرفته شد مسئله خط اضطراری آب است که در فاز اول ۳۰ میلیون متر معکب آب با رقم ۷۰۰ میلیارد تومان در یک زمان کوتاه سه ماهه تزریق می شود.
فاطمی بیان کرد: برای اینکه پروژههای آبی استان را بتوانیم به سرانجام برسانیم حدود سه هفته قبل که آخرین جلسه کمیته آب تشکیل شد مسئله واگذاری معدن برای حل مسئله آب ایران مرکزی با تاکید بر استان یزد مصوب شد که البته این را وزارت صمت زیر بار نمیرفت اما بعد از پیگیریهای مکرر مصوب شد.
شناسه خبر: 631746