در پی اظهارات چند روز پیش رئیس شورای اسلامی شهر یزد، رییس دانشگاه یزد گفت: هیچ توافق جدیدی بین دانشگاه و شورای اسلامی یا شهرداری در خصوص عبور بلوار از اراضی دانشگاه صورت نگرفته است.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد در پی اظهارات چند روز پیش رئیس شورای اسلامی شهر یزد، در خصوص رفع نگرانی دانشگاه بخاطر عبور بلوار از اراضی دانشگاه، عباس کلانتری اظهار کرد: هیچ توافق جدیدی بین دانشگاه و شورای اسلامی یا شهرداری در خصوص عبور بلوار از اراضی دانشگاه صورت نگرفته است و آخرین توافق مربوطه به سال ۱۳۹۴ است.
وی افزود: در سال ۱۳۹۴ توافق نامهای با امضای ۱۱ نفر از مسئولین دانشگاه، استانداری، راه و شهرسازی، شورای اسلامی و شهرداری تهیه شده که بر اساس آن شهرداری و راه و شهرسازی و استانداری باید برای عبور بلوار اقداماتی انجام میدادند که متاسفانه به هیچکدام عمل نشده است.
رئیس دانشگاه یزد با بیان اینکه دانشگاه همچنان به آن توافق پایبند است و بر اساس همین توافق نامه قرارداد پژوهشی جهت طراحی بلوار بین دانشگاه ( پژوهشکده حمل و نقل پایدار) و شهرداری امضاء شده و طراحی به اتمام رسیده که طبق آن باید بلوار با اختلاف سطح ۳/۵ متر زیرزمین اجرا شود و باند کندرو و راههای دسترسی برای ارتباط سمت شرقی با غربی دانشگاه به صورت همسطح برقرار شود.
کلانتری تصریح کرد: این طرح پژوهشی در اختیار شهرداری قرار گرفته است، اما متاسفانه شهرداری سال گذشته بدون هماهنگی دانشگاه طرحی همسطح با جاده و بدون کار کارشناسی تهیه کرده و به دلیل کمبود اعتبار، اصرار بر اجرای آن دارد که دانشگاه به هیج عنوان با این اقدام غیر علمی و غیر کارشناسی موافق نیست.
اولویت همچنان اجرای بلوار خارج از اراضی دانشگاه است
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه نیز معتقد است باید گره ترافیکی منطقه صفائیه گشوده شود، و ما هرهمکاری که لازم باشد بویژه در زمینه کار کارشناسی دریغ نمیکنیم.
رئیس دانشگاه یزد گفت: اما رینگ شهری که در طرح تفصیلی دیده شده، با طرحی که شهرداری تصمیم به اجرای آن دارد، نه تنها مشکل ترافیک را حل نمی کند، بلکه به اذعان کارشناسان در برخی مناطق گره ترافیک را کورتر نیز میکند.
کلانتری در ادامه با بیان اینکه پیشنهاد ما این است که اولاً قبل از ادامه اجرای این طرح در پایین دست، با کمک اساتید دانشگاههای داخل و خارج استان و کارشناسان شهرداری، استانداری و مسکن و شهرسازی مطالعه دقیق تری در این خصوص صورت گیرد.
وی اظهار کرد: ما همچنان معتقدیم اجرای این طرح با عجله و بدون کار کارشناسی لازم هم حیف و میل بیت المال است و هم مشکلاتی را در آینده برای دانشگاه و مردم ایجاد میکند و دستگاههای نظارتی باید در این خصوص ورود کنند و ثانیاً دانشگاه طرح جایگزین را نیز به صورت کنار گذر از اراضی خارج دانشگاه تهیه کرده و در اختیار شهرداری قرار داده که متاسفانه مورد توجه قرار نگرفته است.
پایان پیام/د