یزد - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: با توجه به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تصویب ستاد ملی مبارزه و پیشگیری از ویروس کرونا، گروه سنی پنج تا ۹سال این استان از امروز(شنبه) می توانند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون تجمیعی، نسبت به تزریق واکسن کووید- ۱۹ اقدام کند.
به گزارش روزشنبه روابط عمومی این واحد دانشگاهی دکتر محسن میرزایی افزود: این اقدام در چارچوب ایمنی این گروه سنی در برابر ویروس کرونا از جمله سویه اومیکرون است.
به گزارش روزشنبه روابط عمومی این واحد دانشگاهی دکتر محسن میرزایی افزود: این اقدام در چارچوب ایمنی این گروه سنی در برابر ویروس کرونا از جمله سویه اومیکرون است.وی با بیان اینکه پیش از این واکسیناسیون گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال همزمان با کشور در استان یزد نیز آغاز شد، افزود:گروه سنی پنج تا ۱۲ سال می توانند واکسن های سینوفارم و پاستورکووک را در ۲ نوبت با فاصله زمانی مشخص تزریق کنند.
وی با بیان اینکه پیش از این واکسیناسیون گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال همزمان با کشور در استان یزد نیز آغاز شد، افزود:گروه سنی پنج تا ۱۲ سال می توانند واکسن های سینوفارم و پاستورکووک را در ۲ نوبت با فاصله زمانی مشخص تزریق کنند.میرزایی بدون اشاره به جمعیت گروه سنی یادشده تصریح کرد: به همراه داشتن شناسنامه و حضور والدین برای تزریق واکسن در این گروه الزامی است.
میرزایی بدون اشاره به جمعیت گروه سنی یادشده تصریح کرد: به همراه داشتن شناسنامه و حضور والدین برای تزریق واکسن در این گروه الزامی است.وی با بیان اینکه تاکنون ۳۹ درصد یزدی ها دُز سوم واکسن کووید -۱۹ را دریافت کرده اند از شهروندان یزدی خواست نسبت به واکسیناسیون علیه این بیماری هرچه سریعتر اقدام کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۳۹ درصد یزدی ها دُز سوم واکسن کووید -۱۹ را دریافت کرده اند از شهروندان یزدی خواست نسبت به واکسیناسیون علیه این بیماری هرچه سریعتر اقدام کنند.هم اکنون ۴۷۵ فرد مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۰۷ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.
هم اکنون ۴۷۵ فرد مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۰۷ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.به گزارش ایرنا ویروس کرونا عامل بیماری کووید -۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
به گزارش ایرنا ویروس کرونا عامل بیماری کووید -۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود.
این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود.کارشناسان همچنان توصیه می کنند مردم اصول سه گانه « شفا» یعنی شست و شوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی، اجتناب از ترددها و استفاده از ماسک را باید بیش از گذشته مورد توجه قرار دهند.
کارشناسان همچنان توصیه می کنند مردم اصول سه گانه « شفا» یعنی شست و شوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی، اجتناب از ترددها و استفاده از ماسک را باید بیش از گذشته مورد توجه قرار دهند.حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود مییابند، برخی گزارشها نشان میدهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است .
حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود مییابند، برخی گزارشها نشان میدهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است .
شناسه خبر: 68846