رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد با اشاره به اهمیت اشتغال به تحصیل ۹۸۰۰ دانشجو در این دانشگاه، گفت: بهسازی فضای خوابگاهی و آموزشی دانشگاه فنیوحرفهای استان یزد برای سه سال آینده نیازمند ۲۰ میلیارد تومان اعتبار مالی است.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، داود عندلیب صبح امروز در نشست خبری خود با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ آموزشکده ذیل دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد فعالیت دارند، اظهار کرد: از ابتدای ترم جاری تمام کلاسهای این دانشگاه حضوری شدند.
وی جنس فعالیت این دانشگاه را ۴۹ کد رشته کارشناسی و ۹۸ کد رشته کاردانی را کارگاهی، مهارتی و حضوری دانست و افزود: تقویت زیرساختهای مهارتی از جمله اولویتهای اجرایی در دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد با بیان اینکه دانشکده فنی و حرفهای یزد قدیمیترین ساختمان دانشگاهی این استان است، گفت: دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد تاکنون بیش از ۵۰ هزار فارغ التحصیل داشته است.
وی با بیان این که بیش از ۹۰ درصد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای جذب بازارکار می شوند، گفت: این مهم ضرورت حمایت از این دانشگاه راه الزامی می کند.
عندلیب در ادامه بهسازی و فضای فیزیکی دانشکدههای فنی و حرفهای استان را از جمله اولویتهای اجرایی دانست و بیان کرد: این مهم نیازمند مساعدتهای استانی و کشوری است.
وی طی دو سال گذشته ۱۸ میلیارد تومان برای بروزرسانی کارگاههای مهارتی دانشگاه فنی و حرفهای استان یزد هزینه شده است و بیان کرد: تقویت حوزه آموزش مهارتی در استان یزد نیز نیازمند کمک مسئولان به ویژه خیرین استانی است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد با بیان اینکه در حال حاضر ۹۸۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، گفت: از تعداد کل دانشجویان این دانشگاه ۴۳۰۰ نفر دانشجوی دختر و مابقی پسر هستند.
عندلیب اخذ مجوز اولین مرکز رشد مهارتی استان در این دانشگاه را از جمله اقدامات حائز اهمیت دانست و تأکید کرد: در حال حاضر 10 هسته فناوری در این دانشگاه فعالیت دارند.
وی بهسازی فضای خوابگاهی و آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای یزد به اعتباری بالغ بر 15 الی 20میلیارد تومان نیاز دارد، گفت: این هزینه فقط برای تعمیرات اساسی و زیربنایی است که می تواند مشکلات این دانشگاه برای سه سال آینده برطرف کند.
پایان پیام/الف