محمد زاده گفت: استان یزد با تولید بیش از ۶۸ هزار تن انواع گوشت طیور، در تولید گوشت بلدرچین و کبک رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
حسین محمد زاده کراتی گفت: استان یزد دارای ۶۷۲ واحد فعال مرغ گوشتی، تولید کننده بیش از ۶۸ هزار تن انواع گوشت طیور در کشور است.
او می گوید: واحدهای پرورش مرغ گوشتی سال گذشته در استان، بیش از ۳۴ میلیون قطعه جوجه تولید کردند.
پرورش مرغ گوشتیبه گفته او استان یزد با تولید بیش از ۶۸ هزار تن انواع گوشت طیور رتبه۱۱ کشور را به خود اختصاص داده است.
به گفته او در حوزه صادرات گوشت مرغ، برخی از مرغداریهای استان با زنجیرههای تولید در استان فارس همکاری دارند.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: تولید گوشت مرغ استان مازاد بر نیاز شهروندان یزدی در حدود ۳۵ هزار تن است و در حال حاضر استان یزد در تامین گوشت مرغ مشکلی ندارد.
سازمان جهاد کشاورزیاو می گوید: در حال حاضر میزان جوجه ریزی تا حدودی کاهش یافته است که با مدیریت تولید در سطح وزارت در استان جبران خواهد شد.
محمدزاده گفت: متوسط سرانه گوشت مرغ در استان ۲۸ کیلوگرم است که ازسال گذشته تا اواخر خرداد امسال به دلیل تامین نهاده با ارز ترجیحی، قیمت گوشت مرغ بسیار برای مصرف کننده مقرون به صرفهتر از گوشت قرمز بود.
به گفته مدیر تولید دام و طیور جهاد کشاورزی استان یزد مصرف سرانه گوشت مرغ در برخی از استانها از جمله یزد تا ۳۲ کیلوگرم افزایش یافت.
او می گوید: در واحدهای پرورش طیوراستان یزد، سال گذشته ۲۴ هزارتن گوشت بلدرچین و ۱۱۳ تن گوشت کبک تولید شده است.
محمدزاده گفت: هزار و ۷۰۰ نفر در واحدهای پرورش و تولید گوشت مرغ استان یزد مشغول به فعالیت هستند.
باشگاه خبرنگاران جوانیزدیزد
شناسه خبر: 714867