یزد - ایرنا - رییس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت: شماره گذاری ماشینآلات این حوزه با برنامهریزی مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارتخانه و با هماهنگی پلیس راهنمایی و رانندگی (راهور) و با هدف هویت بخشی و شناسنامهدار شدن دستگاه ها و صدور کارت سوخت هوشمند انجام میشود
«محمدرضا فلاطونی« روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: برای ماشین آلات دارای کارت سوخت هوشمند از لحاظ تامین فرآورده های سوختی مشکلی وجود ندارد و ماشین آلات دارای شماره از لحاظ تردد هم مشکلی ندارد.
«محمدرضا فلاطونی« روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: برای ماشین آلات دارای کارت سوخت هوشمند از لحاظ تامین فرآورده های سوختی مشکلی وجود ندارد و ماشین آلات دارای شماره از لحاظ تردد هم مشکلی ندارد.وی با اشاره به مصوبه اخیر جلسه کارگروه سوخت استان تعداد تراکتور و کمباین موجود را چهار هزار و ۳۱۳ دستگاه ذکر کرد.
وی با اشاره به مصوبه اخیر جلسه کارگروه سوخت استان تعداد تراکتور و کمباین موجود را چهار هزار و ۳۱۳ دستگاه ذکر کرد.به گفته وی از این تعداد ۲ هزار و ۲۱۳ دستگاه(۵۱ درصد) تراکتور شماره گذاری شد و برای هزار و۷۰۰ دستگاه باقی مانده تراکتور برای شماره گذاری در ۳۵ مرکز جهاد کشاورزی در ۱۱ شهرستان استان پرونده تشکیل شد.
به گفته وی از این تعداد ۲ هزار و ۲۱۳ دستگاه(۵۱ درصد) تراکتور شماره گذاری شد و برای هزار و۷۰۰ دستگاه باقی مانده تراکتور برای شماره گذاری در ۳۵ مرکز جهاد کشاورزی در ۱۱ شهرستان استان پرونده تشکیل شد.وی با بیان اینکه ۲۷ درصد اشتغال استان یزد مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: چهار هزار و ۳۰۰ روستا و آبادی دارای جمعیت، تحت پوشش خدمات مراکز جهاد کشاورزی است.
وی با بیان اینکه ۲۷ درصد اشتغال استان یزد مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: چهار هزار و ۳۰۰ روستا و آبادی دارای جمعیت، تحت پوشش خدمات مراکز جهاد کشاورزی است.رییس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی یزد بیان کرد: ۲۴ شرکت فنی، مشاوره ای و کشاورزی در استان فعالیت دارد که به عنوان بازوان اجرایی توانمند برای کمک به بدنه این نهاد به شمار می رود و کارآمدی فنی این شرکت ها سبب برون سپاری برای تسهیل در امور می شود که این خود باعث اشرافیت و نظارت دقیق بر عملیات می شود.
رییس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی یزد بیان کرد: ۲۴ شرکت فنی، مشاوره ای و کشاورزی در استان فعالیت دارد که به عنوان بازوان اجرایی توانمند برای کمک به بدنه این نهاد به شمار می رود و کارآمدی فنی این شرکت ها سبب برون سپاری برای تسهیل در امور می شود که این خود باعث اشرافیت و نظارت دقیق بر عملیات می شود.فلاطونی در ادامه بالا بردن درجه مکانیزاسیون استان و یکپارچه سازی زمین ها را از عوامل کاهش هزینه های تولید بیان و خاطرنشان کرد: تراکتورهایی که تا آبان ماه امسال از سوی شرکت ها بیمه شد، در اسرع وقت شماره گذاری می شود.
فلاطونی در ادامه بالا بردن درجه مکانیزاسیون استان و یکپارچه سازی زمین ها را از عوامل کاهش هزینه های تولید بیان و خاطرنشان کرد: تراکتورهایی که تا آبان ماه امسال از سوی شرکت ها بیمه شد، در اسرع وقت شماره گذاری می شود.وی ادامه داد: از ابتدای سال۱۴۰۰ تاکنون ۱۱میلیون لیتر سوخت برای ماشین آلات کشاورزی توزیع و مصرف شد، ارایه سوخت به صورت صدور حواله موقت که با هدف برداشت محصول به ماشین آلات کشاورزی بدون شماره انتظامی صورت می گرفت به زودی قطع می شود.
وی ادامه داد: از ابتدای سال۱۴۰۰ تاکنون ۱۱میلیون لیتر سوخت برای ماشین آلات کشاورزی توزیع و مصرف شد، ارایه سوخت به صورت صدور حواله موقت که با هدف برداشت محصول به ماشین آلات کشاورزی بدون شماره انتظامی صورت می گرفت به زودی قطع می شود.رییس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی یزد تصریح کرد: با توجه به تشکیل پرونده برای تراکتور و کمباین های بدون شماره، مالکان آنها در اسرع وقت با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی شهرستان ها و دهستان مربوطه یا شرکت های فنی و مهندسی کشاورزی برای ارایه مدارک و تکمیل پرونده اقدام کنند.
رییس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی یزد تصریح کرد: با توجه به تشکیل پرونده برای تراکتور و کمباین های بدون شماره، مالکان آنها در اسرع وقت با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی شهرستان ها و دهستان مربوطه یا شرکت های فنی و مهندسی کشاورزی برای ارایه مدارک و تکمیل پرونده اقدام کنند.وی تاخیر در روند شماره گذاری را جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث و وارداتی بودن بعضی از تراکتورها و نداشتن برگه گمرکی عنوان کرد.
وی تاخیر در روند شماره گذاری را جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث و وارداتی بودن بعضی از تراکتورها و نداشتن برگه گمرکی عنوان کرد.به گفته رییس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی یزد از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون از محل وام ردیف اعتباری شماره ۹ مکانیزاسیون ۷۱۸ میلیارد ریال به استان یزد اختصاص یافته است .
به گفته رییس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی یزد از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون از محل وام ردیف اعتباری شماره ۹ مکانیزاسیون ۷۱۸ میلیارد ریال به استان یزد اختصاص یافته است .فلاطونی ادامه داد: تاکنون ۸۰ درصد این مبلغ جذب شد و ۳۷۰ دستگاه تراکتور، تیلر و هزار و ۱۰۰ دستگاه ادوات کشاورزی از سوی متقاضیان خریداری شد .
فلاطونی ادامه داد: تاکنون ۸۰ درصد این مبلغ جذب شد و ۳۷۰ دستگاه تراکتور، تیلر و هزار و ۱۰۰ دستگاه ادوات کشاورزی از سوی متقاضیان خریداری شد .وی اظهارکرد: کشاورزان و بهره برداران می توانند با مراجعه به مدیریت های جهاد کشاورزی استان برای دریافت تسهیلات خرید تجهیزات مورد نیاز وام درخواست کنند.
وی اظهارکرد: کشاورزان و بهره برداران می توانند با مراجعه به مدیریت های جهاد کشاورزی استان برای دریافت تسهیلات خرید تجهیزات مورد نیاز وام درخواست کنند.فلاطونی پیش بینی کرد که تا پایان سالجاری ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان از ۱.۹۶ به بیش از ۲ اسب بخار در هکتار افزایش یابد.
فلاطونی پیش بینی کرد که تا پایان سالجاری ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان از ۱.۹۶ به بیش از ۲ اسب بخار در هکتار افزایش یابد.وی اضافه کرد: سال گذشته از محل وام خط اعتباری شماره هشت مکانیزاسیون ،۷۶۰ میلیارد ریال وام با بازپرداخت پنج ساله به ۶۵۰ نفر تولید کننده و بهره بردار بخش کشاورزی پرداخت شد .
وی اضافه کرد: سال گذشته از محل وام خط اعتباری شماره هشت مکانیزاسیون ،۷۶۰ میلیارد ریال وام با بازپرداخت پنج ساله به ۶۵۰ نفر تولید کننده و بهره بردار بخش کشاورزی پرداخت شد .این مسئول افزود: این تسهیلات برای ۳۹۰ دستگاه تراکتور ، تیلر و چهار دستگاه کمباین و یکهزار و ۲۰۰ دستگاه وسایل دیگر از سوی افراد خریداری و به ظرفیت استان افزوده شد.
این مسئول افزود: این تسهیلات برای ۳۹۰ دستگاه تراکتور ، تیلر و چهار دستگاه کمباین و یکهزار و ۲۰۰ دستگاه وسایل دیگر از سوی افراد خریداری و به ظرفیت استان افزوده شد.وی ادامه داد : این میزان وام برای خرید دستگاه ها و ماشین آلات در حوزه های باغبانی ، زراعت دام و طیور و شیلات و آبزیان هزینه شد.
وی ادامه داد : این میزان وام برای خرید دستگاه ها و ماشین آلات در حوزه های باغبانی ، زراعت دام و طیور و شیلات و آبزیان هزینه شد.
شناسه خبر: 47669