مدیرکل راهداری یزد با گلایه از اینکه معادن به وظیفه قانونی خود در حوزه راه عمل نمیکنند، گفت: بودجه رفع نیازهای جاری راههای روستایی استان یزد کمتر 1.20 اعتبار مورد نیاز است.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، محمد رستگاری در جریان بازدید از دفتر خبرگزاری فارس در این استان، فارس را رسانهای قوی و قابل اعتماد دانست و اظهار کرد: این خبرگزاری دارای ظرفیتهای خوبی است که باید به نحو احسنت از آنها استفاده شود.
وی تهیه محتوای رسانهای منصفانه و موثر را از جمله ویژگیهای اخبار خبرگزاری فارس عنوان کرد و افزود: رویکرد خبری فارس با محوریت اخبار خوب و امیدوار کننده عامل توسعه این رسانه انقلابی است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد با بیان اینکه نقش اصحاب رسانه در توسعه همه جانبه کشور اجتناب ناپذیر است، گفت: اصحاب رسانه با مطالبات منطقی عامل پیشبرنده عناصر اجرایی نظام هستند.
رستگاری در خصوص اهمیت و چرایی تأثیرگذاری مطالبات رسانه ای در توسعه همه جانبه کشور، تصریح کرد: زمانی که خبرنگاران موضوعات را هدفمند و آگاهانه مطالبه کنند منجر به شفافسازی امور و تقویت بیش از پیش عوامل اجرایی میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای دارای محدودیتهایی است که باید دیده شود، تأکید کرد: اقشار مختلف جامعه باید در جریان عملکرد و محدودیتهای اجرایی این دستگاه قرار گیرند.
مدیرکل راهداری یزد مشکلات ساختاری در سیستم اداری را یکی از مهمترین دغدغههای مدیران اجرایی دانست و بیان کرد: به طور مثال در حال حاضر راههای روستایی استان یزد متناسب با ظرفیت های موجود وضعیت خوبی ندارد و ساماندهی این مهم به مطالبه هدفمند و آگاهانه اصحاب رسانه نیاز دارد.
رستگاری با اشاره به اهمیت ظرفیتهای حوزه راه استان یزد گفت: تراکم راههای روستایی استان یزد با اختلاف هزار کیلومتر با تراکم راههای شریانی و غیرروستایی برابر است.
وی با بیان اینکه اعتبار اختصاص یافته برای نیازهای جاری راههای روستایی کمتر از ۱.۲۰ نیازهای مورد نیاز است، تصریح کرد: این در حالی است که یک تکلیف قانونی وجود دارد و طبق آن معادن موظفند دو درصد بهره مالکانه خود را برای بهسازی و نگهداری راههای استان اختصاص دهند و تاکنون این مهم انجام نشده است.
رستگاری عامل تخریب راههای روستایی را به خاطر تردد خودروهای سنگین معادن دانست و خاطرنشان کرد: استان یزد از لحاظ تراکم جادهای کشور رتبه ۱۷ و رتبه شاخص تصادفات یزد نیز ۱۸ کشوری است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد با بیان اینکه در راههای روستایی ترافیکی وجود ندارد و در برخی موارد عامل تصادفات روستایی خرابی راه است، اظهار کرد: این مهم باید با مشارکت معادن ساماندهی شود.
وی در پایان انجام ندادن وظایف قانونی یک سری نهادها را مهمترین دغدغه حوزه راهداری استان یزد دانست و بیان کرد: البته در این باره مکاتباتی در سطوح مختلف وزارتخانه و استانداری انجام شده که امیدواریم در آیندهای نزدیک به نتایج قابل قبولی برسیم.
پایان پیام/الف