امام جمعه یزد گفت: اگر بتوان منزلت سربازان را به آنان بازگرداند اتفاق بزرگی رقم خواهد خورد چراکه حفظ شان و شخصیت سربازان مسئله بسیار مهم و اساسی بوده و موجب رشد و تعالی آنان می شود.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، آیتالله محمدرضا ناصری عصر امروز در جریان دیدار با مدیرعامل خانه سرباز صلح ایران، با بیان اینکه در دوران طاغوت به سرباز به چشم گماشته نگاه میشد اظهار کرد: در آن دوران به سرباز به عنوان یک شخص خدمتکار نگاه شده و متاسفانه بعضا این نگاه هنوز وجود دارد که نگاه درستی نیست.
وی افزود: البته ما این نوع نگاه را در زمینههای دیگر اجتماعی هم داریم مثلا به یک خانم خانه دار که به تربیت فرزند مشغول است نسبت به یک خانم شاغل نگاه درستی وجود ندارد و این نتیجه تبلیغات رسانه های غربی است.
امام جمعه یزد تصریح کرد: اگر بتوان منزلت سربازان را به آنان بازگرداند اتفاق بزرگی رقم خواهد خورد چراکه حفظ شان و شخصیت سربازان مسئله بسیار مهم و اساسی بوده و موجب رشد و تعالی آنان می شود.
ناصری در ادامه با اشاره به نادرست بودن شیوه آموزشی کشور ابراز داشت: متاسفانه در سیستم آموزشی ما تفکر، تعقل، تدین این ها جایی ندارد و وقتی چنین اتفاقی برای دانش آموز ما بیفتد دیگر مجالی برای تفکر درباب مسائل پیدا نمی کند و هر آن چه را به خوردش بدهند راحت می پذیرد.
نماینده ولی فقیه در استان اضافه کرد: وقتی فرد با چنین سیستمی رشد کند و توان تفکر و تعقل نداشته باشد در مواجه با مشکلات به جای چاره اندیشی، دست خود را به سمت دیگران دراز کرده و مصرف گرا می شود.
ناصری تاکید کرد: نباید اجازه دهیم "ما نمیتوانیم" به جای "ما میتوانیم" در تفکر جوانان ما رسوخ کند چراکه این موضوع شادابی، خلاقیت و ایده پردازی را از جوان ما خواهد گرفت.
سرهنگ قاسم رحیمی مدیرعامل خانه سرباز صلح ایران نیز در این دیدار با اشاره به فداکاری و رشادتهای سربازان در دوران دفاع مقدس گفت: از نظر حضور در جبهه بیشترین حضور مربوط به سربازان است که با تشکیل خانه سرباز صلح و راه اندازی دفاتر استانی به دنبال ارائه خدمت به عزیزانی هستیم که به آن ها آنگونه که شایسته باشد توجهی نشده است.
وی افزود: درتمامی کشورهایی که درگیر جنگ شدند این خانه تشکیل شده و در سازمان ملل دارای کرسی هستند و معتقدند سرباز صلح کسی است که برای صلح تلاش می کند.
رحیمی با اشاره به رویکردهای خانه سرباز صلح ایران ابراز داشت: یک رویکرد تجلیل و تکریم از نقش سربازان در قالب مشارکت مردمی و یک رویکرد هم نگاه به صلح در بعد جهانی است که در حال همکاری با شبکه ای از فعالین جهانی صلح هستیم.
مدیرعامل خانه سرباز صلح ایران با بیان اینکه به دنبال معرفی شهر جهانی یزد به عنوان شهر جهانی صلح به دنیا هستیم ابراز داشت: از این رو یزد را انتخاب کردیم که در طول تاریخ خود، شهر زندگی مسالمت آمیز بین ادیان مختلف بوده است.
رحیمی تصریح کرد: این اقدام میتواند در رونق صنعت گردشگری یزد بسیار موثر باشد و گردشگران خارجی را سرازیر این شهر نماید.
وی در ادامه به راهاندازی آکادمی صلح در یزد اشاره کرد و گفت: عموما در کشور از آموزش صلح نادیده گرفته شده و از آن حرف نمیزنیم در حالی که کشوری که شایسته است در این زمینه صحبت کند ما هستیم.
سرهنگ رحیمی تصریح کرد: یزد نماد تمدن ایران اسلامی و نماد فرهنگ و ادب و مظهر صلح است بنابراین به دنبال ارائه آموزش های مهارتی به دانش آموزان و کسب و کارها هستیم و این طرح که به صورت پایلوت اجرا شده قرار است در کشور انجام شود.
انتهای پیام/ح
شناسه خبر: 175070