یزد- فرماندار اشکذر گفت: به رغم اینکه اشکذر یک شهرستان صنعتی است اما از مسئولیتهای اجتماعی صنایع محروم است.
به گزارش خبرنگار مهر، روح الله ردایی، ظهر سهشنبه در نشستی خبری به مناسبت دهه فجر در استانداری یزد با اشاره به پروژه های مهم دهه فجر در شهرستان اشکذر اظهار داشت: خط انتقال آب اشکذر و مجومرد به عنوان یک خط پدافندی که در سفر ریاست جمهوری مصوب شده، از پروژه های بسیار مهم این شهرستان است.
وی عنوان کرد: مجتمع آبرسانی امام حسین (ع) با اعتبار ۵۰ میلیارد تومان نیز از پروژه هایی است که وضعیت آبرسانی به روستاهای اشکذر را بهبود می بخشد.
ردایی در مورد گازرسانی به روستاهای بخش خضرآباد نیز بیان کرد: با گازرسانی به چهار روستای این بخش، دیگر هیچ روستای بدون گازی در این شهرستان نداریم.
فرماندار اشکذر در مورد پروژه راه یزد – خضرآباد نیز یکی از پروژه های قدیمی شهرستان اشکذر است که مدتها نیمه کاره مانده و نیازمند اعتبارات ملی و استانی است که امیدواریم ظرف ۶ ماه آینده، تامین اعتبار و تکمیل شود.
وی، احداث زمین چمن در سه روستا، بهسازی جاده حاجی آباد، احداث زیرگذر شرف آباد و … را از جمله طرحهایی برشمرد که در دهه فجر تکمیل و بهره برداری می شود.
ورود سازمانهای مردم نهاد به پویاسازی گردشگری و میراث فرهنگی
ردایی با اشاره به ورود سازمانهای مردم نهاد به موضوع میراث فرهنگی در شهرستان اشکذر بیان کرد: یک سازمان مردم نهاد با مشارکت اعضای خود توانست مسجدی که تقریباً تا نیمه در شن دفن شده بود را پاکسازی کنند.
فرماندار اشکذر تاکید کرد: بیشک حضور و فعالیت سازمان های مردم نهاد و بخش خصوصی می تواند به پویاتر شدن گردشگری در شهرستان اشکذر کمک کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دریافت مجوز پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در اشکذر عنوان کرد: سرمایه گذار اکنون آماده کار است و با توجه به اینکه قطب تولید محصولات گلخانه ای استان یزد هستیم، امیدواریم با راه اندازی این پایانه بتوانیم نقشی موثر در صادرات محصولات کشاورزی استان یزد و شهرستان اشکذر ایفا کنیم.
ردایی از مازندران به عنوان یک نمونه موفق در این زمینه یاد کرد و گفت: اگر بتوانیم زیرساختهای صادراتی را فراهم کنیم، رغبت سرمایه گذاران در زمینه احداث گلخانه و تولید محصولات کشاورزی بیشتر خواهد شد.
مطالبه مردم اشکذر از صنایع
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد فعالیت واحدهای صنعتی در اشکذر بیان کرد: از مجموع حدود ۳ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی استان یزد، ۳۶۰ واحد در اشکذر پروانه بهره برداری دارند و به همین میزان نیز پروانه تاسیس گرفته اند که بخشی از این تعداد، در مرحله بهره برداری قرار دارند اما هنوز پروانه بهره برداری خود را دریافت نکرده اند و بخشی نیز نیمه کاره مانده اند.
ردایی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از این صنایع به مسئولیتهای اجتماعی خود عمل نمی کنند و در واقع می توان گفت، شهرستان صنعتی اشکذر، محروم از مسئولیتهای اجتماعی است.
وی تاکید کرد: مطالبه مردم این است که در شرایطی که آلایندگی و مشکلات صنایع اشکذر را تحمل می کنند، خود نیز از این صنایع بهره ای داشته باشند.