معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: از نظر تولید علم، دانشگاه علوم پزشکی یزد یکی از بازوهای توانمند در کشور به شمار می آید.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی علوم پزشکی شهید صدوقی، دکتر یونس پناهی در جریان سفر به استان یزد، در بازدید از پژوهشکده علوم تولید مثل یزد اظهار کرد: با تولد اولین نوزاد حاصل از تکنیک ای وی اف کشور در سال ۶۸ ایران به علم ناباروری دست یافت و درمان زوج های نابارور در ایران رونق گرفت.
وی با اشاره به اینکه میانگین نرخ باروری در ایران ۲.۲ و در برخی استانها یک و کمتر از یک است، افزود: در حال حاضر یکی از جدی ترین تهدیدهای کشور در حوزه سلامت، موضوع جوانی جمعیت است.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به فعالیت های این پژوهشکده در راستای رفع نیاز کشور اشاره کرد و گفت: حدود چهار میلیون زوج نابارور در کشور حضور دارند و پژوهشکده طب تولید مثل یکی از امیدهای وزارت بهداشت در درمان مسائل و مشکلات ناباروری محسوب می شود.
دکتر پناهی با اشاره به فعالیت دو پژوهشکده و شش مرکز تحقیقات در این پژوهشکده افزود: از نظر تولید علم، دانشگاه علوم پزشکی یزد یکی از بازوهای توانمند در کشور به شمار می آید و پژوهشکده علوم تولید مثل می تواند در این حوزه کمک کنند.
وی بر کاربردی کردن علوم پایه تاکید کرد و گفت: پژوهشکده طب تولید مثل یک پژوهشکده کاملا کاربردی است که اموزش دکتری علوم پایه و رشته های بالینی را به صورت فوق تخصصی به صورت همزمان اموزش می دهد.
معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: اجزا و قسمت های مختلف این پژوهشکده از نظر علمی پر محتوا است اما ساختمان قدیمی این مرکز شاید در شان علم، مجموعه تحقیقات و درمان نباشد و یکی از وظایف حکمران و دولتمردان حوزه سلامت بررسی مشکلات این حوزه است.
دکتر پناهی در پایان از حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در اخذ مجوزهای این مرکز در جهت ارتقاء پژوهشکده به پژوهشگاه طب تولید مثل و تکمیل ساختمان جدید پژوهشکده علوم تولید مثل خبر داد.
پایان پیام/د