افزایش ۲۰ درصدی تولید زعفران در بخش ندوشن
مدیر جهاد کشاورزی ندوشن از رشد ۲۰درصدی تولید زعفران در این بخش خبر داد.
موسوی مدیرجهاد کشاورزی ندوشن گفت: کار برداشت زعفران از ۱۱ هکتار از زمینهای کشاورزی بخش ندوشن آغاز شد و پیش بینی میشود ۵۵ کیلو گرم از این مقدار زمین کشاورزی برداشت شود.
برداشت زعفرانبخش ندوشناو گفت: خواص دارویی و قیمت بالای زعفران در بازار از جمله شاخصههایی محسوب میشود که استقبال کشاورزان منطقه را به سمت کشت این گیاه کمآبخ ...