کدام شکر بهتر است؟ سفید یا قهوهای / مصرف بیش از حد شکر زمینهساز بروز بیماریهای مختلف است
عضو هیات علمی دانشگاه شهید صدوقی یزد گفت: شکر قهوهای نسبت به شکر سفید حاوی مقدار اندکی بیشتر مواد معدنی است، اما این مقدار آنقدر زیاد نیست که از لحاظ سلامت تفاوتی ایجاد کند.
به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، شکر یا قند با مزه شیرینش که برای تقریبا همه افراد مطبوع است، به همه نوع غذا و نوشیدنی افزوده میشود، اما مصرف بیشش از حد آن هم به بیماریهای مانند چاقی و دیابت میانجامد.
شکر سفید و قهوهای از ...